miętowa25
Fanka BB :)
dzięki Ci dobra kobieto za wsparcie ❤❤❤Mysle, że zarodki się rozwijają dlatego nie masz tel. Jakby już nie mieli co trzymać to by Cię poinformowali [emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki Ci dobra kobieto za wsparcie ❤❤❤Mysle, że zarodki się rozwijają dlatego nie masz tel. Jakby już nie mieli co trzymać to by Cię poinformowali [emoji110]
Beta 671powolutku się cieszę bo to już ogromny sukces jak dla mnie
![]()
Mam wynik - beta HCG - 11 dzień po transferze świeżego 3 dniowego zarodka - wynik to 237.3 - czy to jest prawidłowa beta, jak na ten dzień, czy jest za wysoka?
Masz krwawienie? Chyba to nie hiperka, ja podejrzewam, że coś mam bo boli jak przed punkcją... a juz byl spokoj i jkestem wzdeta tam na dole brzuchaDziewczyny czy to możliwe że po punkcji we czwartek mogę dostać teraz okresu? Czy to hiperka?
no na papierze po sikaniu czerwone zostalo blade czerwone Ale jednak...Masz krwawienie? Chyba to nie hiperka, ja podejrzewam, że coś mam bo boli jak przed punkcją... a juz byl spokoj i jkestem wzdeta tam na dole brzucha![]()
Może to od odstawienia z nagła luteiny? Brałam ją przez 5 dni do dnia punkcji 3x 100mg ....no na papierze po sikaniu czerwone zostalo blade czerwone Ale jednak...
WspanialeBeta 671powolutku się cieszę bo to już ogromny sukces jak dla mnie
![]()
CudownieMam wynik - beta HCG - 11 dzień po transferze świeżego 3 dniowego zarodka - wynik to 237.3 - czy to jest prawidłowa beta, jak na ten dzień, czy jest za wysoka?
kurcze ja luteiny nie mialam wiec nie mam pojecia...Może to od odstawienia z nagła luteiny? Brałam ją przez 5 dni do dnia punkcji 3x 100mg ....
GametaW Invicta? Ja nie mogę... ;/