• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga no te mrozaczki to jedyne pocieszenie, bo jabym miała za każdym razem zaczynac od poczatku to... masakra:no: no ale patrząc na przypadek Lolitki przekonuję się, że da się to wytrzymac i co najważnejsze warto:tak: Ja testuje 25 marca czyli za tydzien w poniedziałek-umrę do tego czasu:baffled:
Ikasia gratuluję rozpoczecia stymulacji, niech pęcherzyki ładnie tam rosną:tak: U mnie było tak że czasem mnie bolały te zastrzyki czasem nie, zalezy w jakie miejsce trafiłam, ale ogólnie dało się przeżyć;-)

Madzialenak,domat, lulin kuciuki za was na jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Za jutrzejsze Mamusie i Dzidziusie i udaną wizytę Lulin
zaciskam &&&&&&.
A ja w środę znów do katowic muszę się wybrać na tę toxo awidność, bo u mnie 50% droższe jest to badanie, ale przynajmniej zapytam o wynik posiewu. Mam tylko nadzieję, że nie zepsuje wszystkiego, bo jak z powodu posiewu przesunie mi stymulację o kolejny cykl to się chyba zastrzelę ...:wściekła/y:

A ja jak zwykle ostatnia z gratulacjami :zawstydzona/y:. Aż mi wstyd.

Kochane, niech Was wszystkie uściskam z całego serduszka. Mgiełka, avocado, hola słońca Wy moje, dzięki Wam moja nadzieja nie umiera. Wasze wyniki są fantastyczne i życzę aby ciąża przebiegała Wam spokojnie i radośnie :-D:-D:-D

Mola 5 jajeczek to piękny wynik, oby wszystkie się pięknie zapłodniły. Trzymam kciuki &&&&&&&

Widzę, że moja prośba o tylko dobre wyniki bet została wysłuchana i na forum zagościło tylko szczęście. Tak trzymać!!!

Pozomka uszka do góry. Jestem przykładem, że endo 7 mm też dobrze spełnia rolę. Po stymulacji przy podaniu świerzaków miałam endo 8-9 mm,a nic się nie udało. Przy pierwszej próbie podejścia do crio miałam 6,2 mm i dr odstąpiła od crio w tym cyklu. Kolejne podejście do crio - czego ja nie robiłam, nawet kuracje eksperymentalne i endo tylko 7 mm. Ale jak widać mimo takiego endo jeden z dzieciaczków się zagnieździł. Szkoda tylko, że był ze mną tak krótko :-(. Także małe endometrium nie przekreśla szans, a w moim przypadku przy mniejszym endo była implantacja, przy większym nie było. Jak mówi moja dr wszystko zależy od szczęścia, a nie od warunków.

D o b r a n o c
Myszki moje Kochane ♥

good-night-friend

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry