reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga no te mrozaczki to jedyne pocieszenie, bo jabym miała za każdym razem zaczynac od poczatku to... masakra:no: no ale patrząc na przypadek Lolitki przekonuję się, że da się to wytrzymac i co najważnejsze warto:tak: Ja testuje 25 marca czyli za tydzien w poniedziałek-umrę do tego czasu:baffled:
Ikasia gratuluję rozpoczecia stymulacji, niech pęcherzyki ładnie tam rosną:tak: U mnie było tak że czasem mnie bolały te zastrzyki czasem nie, zalezy w jakie miejsce trafiłam, ale ogólnie dało się przeżyć;-)

Madzialenak,domat, lulin kuciuki za was na jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Za jutrzejsze Mamusie i Dzidziusie i udaną wizytę Lulin
zaciskam &&&&&&.
A ja w środę znów do katowic muszę się wybrać na tę toxo awidność, bo u mnie 50% droższe jest to badanie, ale przynajmniej zapytam o wynik posiewu. Mam tylko nadzieję, że nie zepsuje wszystkiego, bo jak z powodu posiewu przesunie mi stymulację o kolejny cykl to się chyba zastrzelę ...:wściekła/y:

A ja jak zwykle ostatnia z gratulacjami :zawstydzona/y:. Aż mi wstyd.

Kochane, niech Was wszystkie uściskam z całego serduszka. Mgiełka, avocado, hola słońca Wy moje, dzięki Wam moja nadzieja nie umiera. Wasze wyniki są fantastyczne i życzę aby ciąża przebiegała Wam spokojnie i radośnie :-D:-D:-D

Mola 5 jajeczek to piękny wynik, oby wszystkie się pięknie zapłodniły. Trzymam kciuki &&&&&&&

Widzę, że moja prośba o tylko dobre wyniki bet została wysłuchana i na forum zagościło tylko szczęście. Tak trzymać!!!

Pozomka uszka do góry. Jestem przykładem, że endo 7 mm też dobrze spełnia rolę. Po stymulacji przy podaniu świerzaków miałam endo 8-9 mm,a nic się nie udało. Przy pierwszej próbie podejścia do crio miałam 6,2 mm i dr odstąpiła od crio w tym cyklu. Kolejne podejście do crio - czego ja nie robiłam, nawet kuracje eksperymentalne i endo tylko 7 mm. Ale jak widać mimo takiego endo jeden z dzieciaczków się zagnieździł. Szkoda tylko, że był ze mną tak krótko :-(. Także małe endometrium nie przekreśla szans, a w moim przypadku przy mniejszym endo była implantacja, przy większym nie było. Jak mówi moja dr wszystko zależy od szczęścia, a nie od warunków.

D o b r a n o c
Myszki moje Kochane ♥

good-night-friend

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry