miętowa25
Fanka BB :)
wizytę mialam wczoraj. Przełożyłam z uwagi na krwawienie.. od wczoraj mam nowa stymulację. A z laboratorium właśnie zadzwonili ze zadnej z dwóch naszych zarodków nie dotrwaly do blastocysty. W moruli sie zatrzymały
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wizytę mialam wczoraj. Przełożyłam z uwagi na krwawienie.. od wczoraj mam nowa stymulację. A z laboratorium właśnie zadzwonili ze zadnej z dwóch naszych zarodków nie dotrwaly do blastocysty. W moruli sie zatrzymały
Ja jestem po dwóch dawkach pfizera, jak dalam im dokument potwierdzający że jestem po to nie musiałam robić testów.Właśnie czekam na wymaz Covid przed piątkową histeroskopią, wrrr jak ja tego nie cierpię
Czy jak zaszczepiłabym się tym jednodawkowym Johnsonem to Invicta już wtedy nie wymaga testów? Wiecie może jak to jest?
ja też tak samo.Ja jestem po dwóch dawkach pfizera, jak dalam im dokument potwierdzający że jestem po to nie musiałam robić testów.
[emoji17][emoji17][emoji17]Bardzo mi przykro...wizytę mialam wczoraj. Przełożyłam z uwagi na krwawienie.. od wczoraj mam nowa stymulację. A z laboratorium właśnie zadzwonili ze zadnej z dwóch naszych zarodków nie dotrwaly do blastocysty. W moruli sie zatrzymały [emoji24][emoji24][emoji24]
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22] Wszystko to jest mega trudne.... Dobrze kojarzę że u Was czynnik męski jest powodem do in vitro?wizytę mialam wczoraj. Przełożyłam z uwagi na krwawienie.. od wczoraj mam nowa stymulację. A z laboratorium właśnie zadzwonili ze zadnej z dwóch naszych zarodków nie dotrwaly do blastocysty. W moruli sie zatrzymały [emoji24][emoji24][emoji24]
Właśnie ciekawe jak jest z Johnsonem bo to jedna dawka. Dzwoniłam do Invicta ale laska nie potrafiła mi powiedzieć. Mam zapytać lekarzaJa jestem po dwóch dawkach pfizera, jak dalam im dokument potwierdzający że jestem po to nie musiałam robić testów.
Bardzo mi przykro. Oby ta druga stymulacja była pełna blastekwizytę mialam wczoraj. Przełożyłam z uwagi na krwawienie.. od wczoraj mam nowa stymulację. A z laboratorium właśnie zadzwonili ze zadnej z dwóch naszych zarodków nie dotrwaly do blastocysty. W moruli sie zatrzymały![]()
Super, oby tak dalej. Teraz najważniejsze przyrostyJa ostatnio trochę siedziałam w krzakach i nie pisałam nic o swojej procedurze, ale muszę się wam pochwalić, że tydzień temu miałam transfer blastki i dzisiaj Beta 37[emoji85] po swoich historiach wiem, że to jeszcze długa droga, ale zawsze to jakiś malutki krok do przodu