reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej KObitki,

Hola, tak sie ciesze z Twojego szczescia. SUPER!!!! Gratuluje!!!! :-):-):-)

Molla, trzymam kciuki aby z tych 5 pobranych komoreczek byly ladniutkie i tlusciutkie zarodeczki ;-)

Poziomka,
witaj i rozgosc sie swobodnie na naszym forum :tak: Przykro mi ,ze pierwsze podescie zakonczylo sie niepowodzeniem. Dobrze jednak,ze juz jestes gotowa , by przyjac mrozaczki pod serduszko:-)

Madzialenak,Domat trzymam mocno kciuki za wasze podgladanko maluszkow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lulin powodzenia na wizycie.

Lolitka, trzymam kciuki, aby tym razem organizm zaskoczyl szybciej i aby Twoj synus szybko doczekal sie rodzenstwa.:tak:

MILEGO DNIA!!!

Cześć Kobietki,
przepraszam nie nadrobiłam Was z wczoraj, późno wróciliśmy i nie byłam już w stanie. Niestety moja historia chyba nie będzie taka pozytywna. Torbiele nadal są a wodniak rośnie w oczach. Profesor długo się zastanawiał co dalej. Decyzja jest taka: teraz miesiączka a potem dwa cykle na antykach bez przerwy. Pod koniec wizyta i decyzja czy kolejna operacja, czy co. Rokowania są bardzo kiepskie. Przy wodniaku on się nie podejmie stymulacji bo powiedział, że nie ma większych szans na zagnieżdżenie. Tak więc kolejne 7 tygodni jedna wielka niewiadoma! Całą 3 godzinną drogę płakałam. Nie wiem już co mam robić. Jak żyć?

Gratuluję wszystkim tym, których bety są tak piękne!!!!
Jak wrócę do domu to Was poczytam teraz wracam do mojej szarej, beznadziejnej rzeczywistości!

drk - rozumiem, że informacje jakie wczoraj otrzymałaś nie nastawiają pozytywnie i to czekanie na stymulacje. Ale tak sobie myślę, że nie może być cały czas pod górkę, w końcu los się odmieni i będzie z górki. Wiem co czujesz, co prawda nie mam takich dolegliwości jak Ty, ale mam bóle i najprawdopodobniej przede mną tomograf jamy brzusznej i klatki piersiowej, a u mnie na to badanie czeka się 2 miesiące, do tego jak mi coś wyjdzie trzeba będzie podjąć leczenie. Więc crio nie mam pojęcia kiedy będę miała. Ale czekam cierpliwie i się nie załamuję i Tobie też tego życzę. Pozdrawiam.

Dzień dobry:-)
lulin trzymam kciuki za wizytę i same pozytywne wieści
madzialenak &&&& za Sebastianka,za jego same dobre wyniki i piękne zdjęcie do albumu
domat za Twojego maluszka również kciuki trzymam,usłyszysz silne serducho smyka

Wszystkim dziewczynkom życzę nadejścia wiosny!
Ja jestem przerażona,wstałam i zobaczyłam za oknem mnóstwo śniegu,dodam że jak kładłam się spać jeszcze go nie było, a teraz do tego wszystkiego zaczął padać deszcz:-(:-(jak tak ma wyglądać wiosna o której tak trąbią to ja dziękuję...
Protestuje nie ruszam się dzisiaj z łóżka:tak::tak::tak:

Hola cudownie :-) Jesteś w ciąży!!! &&& za przyrost :-) na pewno będzie wysoki!!!

Molla super :-) Jak się czujesz po punkcji??? Nadal trzymam kciuki za Ciebie, żeby cała 5 się zapłodniła i rozwijała :-)

Drk tak mi przykro, że nie możesz zacząć stymulacji :-( Może jakaś dziewczyna przechodziła przez to samo i też borykała się z wodniakiem i będzie mogła Ci coś doradzić. Może jakiegoś lekarza, klinikę...

reklama
Drk smutna Twoja historia jednakże musisz być cierpliwa w dążeniu do upragnionego celu. Niekiedy niestety droga jest bardzo kręta, ale warto ją pokonać. Wiele dziewczyn z tego forum przeszło tę długą drogę i już nie pamięta o wszystkich niepowodzeniach, które wydarzyły się po drodze bo nosi już swoje dzieciątko po ♥. Każdej z nas się uda tylko musimy czekać na swój czas. Życzę dużo wytrwałości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry