• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Was dziewczyny!
Jestem tu nowa.. zaczęłam procedurę in vitro, jestem po punkcji ale transfer mam mieć w kolejnych miesiącach ponieważ lekarz powiedzial że rzadko robią świeży bo ma mniejsze szanse na przyjęcie... Ale czytałam o tym w necie i nie mogłam się doczytać że rzeczywiście lepiej z mrozaczkow... Jakie są Wasze doświadczenia?
Ja mialam 2 transfety swiezakow.Drugi udany

Dziewczyny proszę powiedzcie mi ile się czeka na wynik tych badań? W poniedziałek mam mieć transfer a dzis mi piszą że nie mam tych badań.... Kurwaaaaa czy lekarz nie mógł mi powiedzieć o tym w poniedziałek :/ normalnie siedzę i ryczę 😭😭😭😭😭 mam dola.... Nic nie mogę w necie znaleźć... A jeszcze w pracy jestem i to jeszcze bardziej mnie dołuje 😭😭😭😭😭😭😭
Ja nie mialam jakiegos badania co okazali sie w dniu punkcji.Zrobili mi wymaz tego dnia a za 2 czy 3 dni mialam transfer wyniki juz byly.Wiem ze normalnie sie czeka tydzien Wiec Tobie tez moze zrobia na przyspieszonych obrotach.Glowa do gory😉

No tak, wiadomo że statystyka a rzeczywistość to 2 różne sprawy, ale z doświadczenia to u mnie te świeże były lepsze
Ja czytałam jakaś z Invicty.
Każda statystyka mówi co innego niestety, na zdrowy rozum lepiej świeżego niż mrożonego ale... to ruletka więc statystyki statystykami. Statystycznie jak jedna nogę mam w lodowatej wodzie A drugą w ognisku to powinno być mi super a nie będzie [emoji28]

Witam Was dziewczyny!
Jestem tu nowa.. zaczęłam procedurę in vitro, jestem po punkcji ale transfer mam mieć w kolejnych miesiącach ponieważ lekarz powiedzial że rzadko robią świeży bo ma mniejsze szanse na przyjęcie... Ale czytałam o tym w necie i nie mogłam się doczytać że rzeczywiście lepiej z mrozaczkow... Jakie są Wasze doświadczenia?
Hej,

Lekarz o nazwisku na literę W?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, na wizycie dostałam Gonal F i Menopur
Mam brać od 2dc raz dziennie
Zapomniałam zapytać czy oba o tej samej porze czy różnych, czy lepiej rano czy wieczorem... czy sama mam wybrać?
Jeśli miałyście krótką stymulację na tych dwóch lekach - w jakich porach braliście?

reklama
Hej dziewczyny, na wizycie dostałam Gonal F i Menopur
Mam brać od 2dc raz dziennie
Zapomniałam zapytać czy oba o tej samej porze czy różnych, czy lepiej rano czy wieczorem... czy sama mam wybrać?
Jeśli miałyście krótką stymulację na tych dwóch lekach - w jakich porach braliście?
Hej mi lekarz zawsze kazal brac wieczorem. I też byłam. Stymulowana tyli lekami z tym że nie pamiętam czy do in vitro czy do inseminacji. Natomiast na pewno wieczorem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry