reklama

Kto po in vitro?

lawendowy u mnie śnieżyca,zimno i koszmarnie buro, z niecierpliwością czekam na wiosnę,wspominałam ostatnio właśnie że kilka lat temu w święta bya taka upalna pogoda że pojechaliśmy się nad jezioro opalać a w tym roku jak tak dalej pójdzie to na sankach z jajkami święcić pojedziemy:-(

reklama
chodze po całym domu i od 20 minut szukam kota... zaglądnełam w każdy kąt,za szafy,pod łózko..nie ma..serce wali mi jak dzwon że uciekła jak mąż rano wychodzi do pracy...zerkam po raz kolejny do pokoju dziecka..wołam i rozglądam się ...nagle patrze a pościel na pietrusie u córki jakaś taka zmierzwiona..wchodze na góre..dotykam..a ona zaczyna miauczeć:tak::tak::tak:
nawet moje kocie nie może patrzeć na to co się dzieje za oknem i schowała się pod poscielą:-D:-D

widziałyście drugi odcinek "o matko" ? poświęcony jest pokarmom w ciąży i wiecie co wszędzie trąbia ze sery pleśniowe są zakazane a one owszem zawieraja bakterie ale szkodliwe są dopiero nie po spozyciu ustnym a droga rodną:-Da przecież zaden człowiek nie je częsciami intymnymi :-D fajny i pomocny program , czekam na kolejny odc

Witam dziewczynki w ten zimowy dzień:) Patrzę w okno i po prostu nie wierzę w to co się dzieję :(
Mam do was pytanko a propo acardu, czy mam go dalej brać czy nie?? Bo powiem że zapomniałam lekarza spytać bo mnie wkurzył :( Wogóle o wiele rzeczy zapomniałam zapytać ale niestety pod wpływem złości tak mam.....

cześć kobiety w ten paskudny, chandrogenny dzień:-)
jak pomyślę,że za godzinę mam wyjść z domu, to mi się odechciewa, ale głupio tak nie iść na angielski przez pogode...
Jedyne, co mi właśnie poprawiło humor, to (chyba pierwszy raz w życiu),że powitałam pierwsze małpowe plamienia, co oznacza,że od jutra zaczynam dalszą walkę o marzenie :-D:-D:-D
tequila mój mniejszy kot to "beztlenowiec", popołudnia przesypia między pościelą a narzutą:) trzeba uważać, jak sie człowiek kładzie na łóżko, bo można uszkodzić niechcący ten śpiący rogalik;-)

"beztlenowiec" bombowe określenie :-D moje koty to tez takie zmarzluchy młoda właśnie pod kocykiem całymi dniami albo u nas w łóżku a kocurek na grzejniku śpi :-) a co do @ to ty na mnie czekaj, mamy iść równo,choć wziąwszy pod uwagę mój wybuch agresji rano to pewnie jutro nadejdzie

reklama
tequila to się pośpiesz:-D hehehe nie martw się, moja konkretna @ pewnie jutro będzie, bo plamienia się ni liczy jako 1 dc.No ja się wydarłam wieczorem w niedzielę na emka,a le tak mnie wkurzył, a tak się nie mogłam opanować, taki rasowy ojbaw @!A mój Bechemot (kocurek) generalnie co wieczór ma rytuał: łapie w zęby jakąś pluszową mysz, miałcząc przy tym głośno, bo oznajmia światu,że coś upolował, i przynosi na środke pojoku, gdzie jesteśmy akurat.A wczoraj, nie wiem, jak to zrobił, ale przyniósł dwie myszy w paszczy, położył na brzuchu Emka i się na nich położył!To dopiero dowód kociej miłości!!!!:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry