Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
12dpt.... dopiero
Tak :-) ale nie zaglądałam na forum, chciałam się wyciszyć. Jest nas więcej z 5.05 ? :-)To ty tez miałaś transfer 5 maja?
Hej ja się nie szczepieHej. Mam pytanie do kobiet w ciąży. Czy szczepicie się na covid'a? Jakie jest zdanie waszych lekarzy? Czy ttydzień ciąży jest ważny czy nie ma znaczenia?
Tak :-) ale nie zaglądałam na forum, chciałam się wyciszyć. Jest nas więcej z 5.05 ? :-)
Wiesz kazda z dziewczyn ktorej sie udalo inaczej przechodzi implantacje.Jedne nic nie czuja,drugie na odwrot Ja przy nieudanym transferzy mialam tylko raz zaklucie jajnikow-wszystko.Przy udanym bolal mnie tak brzuch ze mie moglam sie ruszyc-trwalo to kilka dni.Przez 1 miesiac praktycznie bole okresowe tylko juz lzejsze.No u mnie jakieś 30h po transferze się zaczęło… 5 dniowej blastki wychodzącej już praktycznie z otoczki. Możliwe ze nastąpiła juz implantacja ?
Oby to rzeczywiście był dobry znak
. Miłego Dnia
![]()
Szczerze?Ja bym poczekala bo moze bedzie juz serduszko.Po co stresowac sie dwa razy.Ja piszlam na pierwsze usg po 29 dpt i nie zaluje.Byli juz serduszko❤Ale nue powiem tez mnie kusilo wczesniejMam takie pytanie, bo się zastanawiam, czy już mogłabym iść na pierwszą wizytę w ten piątek.
Byłoby to już 22 dpt (3 dniowego), w 15 dpt beta była 1104.
Według kalendarze wychodzi, że jutro zaczynam 6 tydzień ciąży.
W rozpisce od lekarza było, że od pierwszej bety umówić się na wizytę w ciągu 10-14 dni, a ten piątek wyszłoby 12 dni po pierwszej becie.
Myślicie, że już powinno być widać pęcherzyk ciążowy?
Chciałabym już potwierdzić dla spokoju ducha bo trochę mnie to stresuje.
A koordynatorka umówiła pierwszą wizytę na wtorek 25 maja i to będzie 26 dpt i 7 tydzień ciąży.
Nie nakrecaj sie.Nie idz juz na bete bo za chwile ona zwolni a Ty bedziesz sie tym martwic i niepotrzebnie stresowac.Ja dzisiaj zaczynam 4tc. Muszę wytrzymać jeszcze 2 tyg do usg...., jak tylko brzuch przestanie mnie boleć zaraz robię test ciążowy czy aby na pewno jeszcze jestem w ciąży , masakra jakaś.... Lekarz nie kazał mi więcej robić bety ale może pójdę jeszcze raz ? sama nie wiem