mala_Mi 80
Fanka BB :)
W sensie "oficjalnie zalecone" to znaczy że lekarka twierdzi, że mogą pomóc, bo przy 3 poprzednich stymulacjach w innych klinikach nie wierzyli że suplementy mogą cokolwiek zmienićco to są te oficjalne suple na komórki? :d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sensie "oficjalnie zalecone" to znaczy że lekarka twierdzi, że mogą pomóc, bo przy 3 poprzednich stymulacjach w innych klinikach nie wierzyli że suplementy mogą cokolwiek zmienićco to są te oficjalne suple na komórki? :d
A przepraszam, musiałam coś pomylić !Jutro nic się nie wydarzy, wizyta dopiero 2 czerwca [emoji6]
Tak jest na urlopie od 9 do 31[emoji85] najgorsze jest to, że w jej zastępstwie jest doktor, której naprawdę nie polubilam[emoji85] ehhh... Mam nadziej, że chociaż na pierwszy podgląd załapie się do niej żeby wszystko ustalić [emoji120]Wiesz co, z tego co mówiła to chyba cały lipiec jej nie będzie. Na pewno wraca do pracy 02.08 dlatego będę brała tabletki antykoncepcyjne, żeby sobie zaplanować dokładnie datę leczenia
Może napisz maila do Gdyni żeby się upewnić
A mialas pobierany wycinek endometrium raz czy dwa razy?Doktor powiedziała, że dzień dłużej progestoren więc to chyba znaczy, że o dzień to okno jest przesunięte. Wg wyników datowania też tak to wyglądało.
2 razy. W 5 dniu przyjmowania progesteronu i w 7 dniu.A mialas pobierany wycinek endometrium raz czy dwa razy?
Ja mam 1.06 :-)
O kurcze, no to mam nadzieję, że się jeszcze załapiesz na swojąTak jest na urlopie od 9 do 31[emoji85] najgorsze jest to, że w jej zastępstwie jest doktor, której naprawdę nie polubilam[emoji85] ehhh... Mam nadziej, że chociaż na pierwszy podgląd załapie się do niej żeby wszystko ustalić [emoji120]
Czyli transfer w 6 dniu przyjmowania progesteronu zamiast w 5? Jak miałaś zalecony progesteron? pierwszy dzień przyjmowania to dzień 0 czy 1 bo różnie kliniki robią2 razy. W 5 dniu przyjmowania progesteronu i w 7 dniu.
No to masz na co czekaćJa już po wizycie. Dokumenty podpisane, kasa poszła. Mam już leki ale stymulację zaczynam dopiero końcem lipca i będzie świeży transfer. Na początku była mowa o mrożonym poprzedzonym datowaniem endometrium, ale nie chcę czekać tyle miesięcy. W moim wieku to nie ma sensu
Mam brać 300 menopuru + gonapeptyl, ciekawe czy mnie hiperka nie dopadnie przy takiej dawce.
Chyba jestem już zmęczona tym wszystkim. Jak ja bym chciała skończyć już z tym cholernym leczeniem![]()
Dobrze godosz ale mam jakiś kwas dzisiaj po wizycie. Bo teraz nie wiem, czy dobrze zrobiłam chcąc transfer na świeżo bez datowania endo. Ale nie dam rady bez pracy bujać się z tym g..... przez kolejne kilka miesięcy, bez kasy nic nie zrobię.No to masz na co czekać. Choć z drugiej strony te ciągłe czekanie nas tylko wyniszcza
. I tak bardzo rozumiem zmęczenie materiału
.
Ale na razie głowa do góry. Jest plan do zrealizowania i ktoś go musi wykonać. Dobrze godom, nie
![]()