• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wiem, że to pytanie już tu było ale powiedzcie mi proszę czy szczepicie się w trakcie przygotowań do ivf? Moja doktor uważa, że można i nie będzie to w niczym przeszkadzało jednak ja mam wątpliwości a dostałam 'zaproszenie' na szczepienie na 27.05. Transfer prawdopodobnie będzie w lipcu [emoji848]
Ja zapisalam sie dzis na 29.05. Dzis dopytam immunologa, w czw mam wizyte u ginekologa bo co by dzis nie wyszlo to konczy mi sie Dostinex i musze isc.. wiec jeszcze zapytam. Ale tez jestem przed transferem. Moze tez wypadnie w lipcu. Z tego co czytalam to podobno lepiej sie szczepic, ale ile w tym prawdy 🤔
A jaka masz szczepionke? Ja mam pfizera. Mnie do szczepienia tak na prawde przekonuje to, ze juz testów w klinice nie kaza robic i na wakacje bedzie mozna, gdzies pojechac. Nadal sie waham. Boje sie czy w przyszłości nie zaszkodzi.. :(

reklama
Też mi oferują Pfizera ale ja mam milion wątpliwości mimo opinii mojej doktor, że w niczym to nie przeszkadza. Daj znać co immunolog na to proszę [emoji8]
Ja zapisalam sie dzis na 29.05. Dzis dopytam immunologa, w czw mam wizyte u ginekologa bo co by dzis nie wyszlo to konczy mi sie Dostinex i musze isc.. wiec jeszcze zapytam. Ale tez jestem przed transferem. Moze tez wypadnie w lipcu. Z tego co czytalam to podobno lepiej sie szczepic, ale ile w tym prawdy [emoji848]
A jaka masz szczepionke? Ja mam pfizera. Mnie do szczepienia tak na prawde przekonuje to, ze juz testów w klinice nie kaza robic i na wakacje bedzie mozna, gdzies pojechac. Nadal sie waham. Boje sie czy w przyszłości nie zaszkodzi.. :(

Dziewczyny wiem, że to pytanie już tu było ale powiedzcie mi proszę czy szczepicie się w trakcie przygotowań do ivf? Moja doktor uważa, że można i nie będzie to w niczym przeszkadzało jednak ja mam wątpliwości a dostałam 'zaproszenie' na szczepienie na 27.05. Transfer prawdopodobnie będzie w lipcu [emoji848]
Ja się jeszcze nie zaszczepiłam i też się zastanawiam czy mogę przed stymulacja czy nie zaszkodzi czy nie osłabi komórek Ja poczekam przynajmniej do czasu po stymulacji

Ja zapisalam sie dzis na 29.05. Dzis dopytam immunologa, w czw mam wizyte u ginekologa bo co by dzis nie wyszlo to konczy mi sie Dostinex i musze isc.. wiec jeszcze zapytam. Ale tez jestem przed transferem. Moze tez wypadnie w lipcu. Z tego co czytalam to podobno lepiej sie szczepic, ale ile w tym prawdy [emoji848]
Masz dziś wizytę u immunologa ? Pierwsza czy już kolejna?

Ja bym się szczepiła. Zawsze to jesteś bezpieczniejsza na czas ciąży

Ja się nie szczepie . Dopiero mówili ze kobiety w ciąży i starające się o dzieci nie powinny a teraz już nagle można 🤷🏼‍♀️. Nakim to niby przetestowali ? Nie wnikam w to czy się ktoś szczepi bo to wolna wola i jak najbardziej Wasza decyzja . Ja poprostu nie widze podstaw medycznych .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiem, że to pytanie już tu było ale powiedzcie mi proszę czy szczepicie się w trakcie przygotowań do ivf? Moja doktor uważa, że można i nie będzie to w niczym przeszkadzało jednak ja mam wątpliwości a dostałam 'zaproszenie' na szczepienie na 27.05. Transfer prawdopodobnie będzie w lipcu
emoji848.png
Jeśli zarodki masz zamrożone to bym się szczepila. Lepiej w ciąży nie chorować. Ja szczepiłam się w styczniu i nawet nie przyznałam się do kp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry