Orchidea33
Fanka BB :)
A mialas transfer blastki 5-dniowej? Przy 5-dniowej pewnie mozliwe. Dla 3-dniowego watpie.No tu się nie zgodzę ...mi w 4 dpt wyszedl test ,cień kreski,ale była . Czasami się zdarza ,że wyjdzie tak wcześnie .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mialas transfer blastki 5-dniowej? Przy 5-dniowej pewnie mozliwe. Dla 3-dniowego watpie.No tu się nie zgodzę ...mi w 4 dpt wyszedl test ,cień kreski,ale była . Czasami się zdarza ,że wyjdzie tak wcześnie .
Mualam 3 stymulacje i mnostwo negatywnych transferow
Jeszcze nie robiłam ale czekam na wynik histopatologiczny po poronieniu, będzie po niedzieli, więc wtedy zobaczymy czy coś wyszło i podejmę decyzję ale raczej będę robić tylko nie wiem czy jeszcze jakieś inne badania do tego bo chce zamówić na testdna, wszystko zależy czy coś napisza w wyniku. Dam znać. Zamawialyscie coś z testdna.pl ?
5-dniowej mialam,ale robiąc test nie nastawiałam się i jakby nie wyszedł ,to na pewno bym się jeszcze nie dołowała. Nie,3- dniowego na pewno nieA mialas transfer blastki 5-dniowej? Przy 5-dniowej pewnie mozliwe. Dla 3-dniowego watpie.
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki..Bójki jak ja wam zazdroszczę tych testówsama z chęcią bym już zrobiła ale u mnie to dopiero 2dpt.... Mam mieszane uczucia ... Ale wierzę w to że w końcu się udało
test mam robić niby dopiero 29 (to była pierwsza data porodu
) ale myślę że na dzień matki już zrobię albo dzień wcześniej ... Najgorsze jest to że w głowie mam cały czas że gdyby wtedy się udało to już bym rodziła
z jednej strony się cieszę i nie mogę doczekać się aż będę mogła zacząć testować a z drugiej strony serce mi przypomina o mojej stracie o tym że maleństwo mogło by niedługo być zemną gdyby wszystko potoczyło się inaczej
no nic pozostało mi cierpliwie czekać jeszcze przynajmniej tydzień .... A wam z całego serca życzę aby wszystko było dobrze
![]()