Około 10dpt ma mieć 100, wiec dobrze:-) jakby było mniej to gorzej rokuje, ale tak jest ok. I przyrost ładny no czekany co dalej ...:-)W 7dpt Beta była 50
Dziś 9dpt Beta 104,5
jak myślicie to dobrze ? Nie za nisko ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Około 10dpt ma mieć 100, wiec dobrze:-) jakby było mniej to gorzej rokuje, ale tak jest ok. I przyrost ładny no czekany co dalej ...:-)W 7dpt Beta była 50
Dziś 9dpt Beta 104,5
jak myślicie to dobrze ? Nie za nisko ?
0,6 miałam przed stymulacją, teraz póki biorę leki nie ma co badaćJakie masz AMH?
Spokojnie:-) to dopiero początek stymulacji, będą zwiększać dawki hormonow to się zobaczy. Stymulacja może trwać do 14 dni. A jakie dawki bierzesz? I jakie AMH?Hej dziewczyny , jestem tu od dzisiaj, trzeci tydzień stymulacji za mną, pęcherzyki nie rosną, estradliol dalej w miejscu, mam w piątek wizytę , ale wygląda na to że moja rezerwa jajnikowa się wyczerpała, jestem załamana
0,6 przed stymulacją byłoJakie masz AMH?
No ale który to dpt?Jezu jakiś dużo martwię sięnapisałam do lekarza Zobacz załącznik 1274913
12 dzień po transferzeNo ale który to dpt?
Z tego co pamietam to od początku miałaś wysokie wartościJezu jakiś dużo martwię sięnapisałam do lekarza Zobacz załącznik 1274913
A jak długo trwa cała procedura?Ja, obecnie jestem po transferze. Cena znacznie wyższa i w każdej klinice inaczej to wygląda. Ale z moich komorek nigdy blastka nie wyszła. Zawsze2-3 dniowe. Teraz mamy 3 blastki ale kosztowało nas to ok 22 tys...
Puregon 350j. AMH przed stymulacją 0,6, mam tylko 1 jajnikSpokojnie:-) to dopiero początek stymulacji, będą zwiększać dawki hormonow to się zobaczy. Stymulacja może trwać do 14 dni. A jakie dawki bierzesz? I jakie AMH?
Lekarz napisał że jest dobrze i oby tak dalej. Właśnie napisałam do niego kiedy mogę przyjść. Masakra jaki szok ze aż tak dużoZ tego co pamietam to od początku miałaś wysokie wartości [emoji123]. Może to bliźniaki [emoji7][emoji7][emoji7]. Na dniach można by się było wybrać już do lekarza na usg, powinno już byc widac pęcherzyk [emoji123]