fredka84
Fanka BB :)
Jeju, bardzo ci współczujęJestem załamana, po punkcji 6pecherzykow okazało się ze jest tylko 1 komórka
Powiedzieli ze ja zamrożą bez zapładniania, byłam tak złamana ze nawet nie spytałam dlaczego nie zapładniają
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeju, bardzo ci współczujęJestem załamana, po punkcji 6pecherzykow okazało się ze jest tylko 1 komórka
Powiedzieli ze ja zamrożą bez zapładniania, byłam tak złamana ze nawet nie spytałam dlaczego nie zapładniają
Bez sensu że jej nie zapładniają... To kosztuje dodatkowo i nie chcą cię naciągać czy co? Wydaje mi się, że zamrożenie jeden komórki to duże szanse na jej zmarnowanie, a miałabyś szanse na 1 zarodek...Jestem załamana, po punkcji 6pecherzykow okazało się ze jest tylko 1 komórka
Jeju, bardzo ci współczuję. To jest najgorsze... Zostać pozbawionym szansy podejścia do transferu
![]()
u mnie właśnie po 2 stymulacji pobrali 6 pecherzykow, mam 1 zarodek póki co w stadium moruli. Ile komórek nie zapytałam nawet... A Pewnie jutro i jego nie będzie... I stymulacja od nowa... Więc rozumiem Cię doskonale...Jestem załamana, po punkcji 6pecherzykow okazało się ze jest tylko 1 komórka
Też mi się tak wydaje. A kasa przecież i tak już poszła.Bez sensu że jej nie zapładniają... To kosztuje dodatkowo i nie chcą cię naciągać czy co? Wydaje mi się, że zamrożenie jeden komórki to duże szanse na jej zmarnowanie, a miałabyś szanse na 1 zarodek...
Też mi się tak wydaje. A kasa przecież i tak już poszła.
@Zoella kiedy ty miałaś punkcję? Dziś? Pytaj dlaczego nie zapładniają
Aha, chcesz badać zarodki. No ale i tak powinni zapłodnić tę twoją komórkę i zamrozić zarodka, jeśli by powstał.I tak bym nie podeszła od razu bo zdecydowałam o badaniu zarodków.
Natomiast bardzo jestem zawiedziona ze jest tylko 1 komórka na 6pecherzyków.
Spodziewałam się wszystkiego, ze zapłodnione zarodki nie dotrwają do 3/5 dnia, ze wyjdą wadliwe, ale ze nie będzie komórek nie :/
Mam 38lat i AMH 1.27 wiec nie ma dramatu jak na mój wiek, a tu takie coś![]()
Spokojnie, to nie do końca jest tak, że to komórki nawaliły, mogłaś mieć po prostu nietrafnie dobrany protokół, bądź jest to zwyczajnie wina stymulacji, powiesz coś wiecej o swojej procedurze?I tak bym nie podeszła od razu bo zdecydowałam o badaniu zarodków.
Natomiast bardzo jestem zawiedziona ze jest tylko 1 komórka na 6pecherzyków.
Spodziewałam się wszystkiego, ze zapłodnione zarodki nie dotrwają do 3/5 dnia, ze wyjdą wadliwe, ale ze nie będzie komórek nie :/
Mam 38lat i AMH 1.27 wiec nie ma dramatu jak na mój wiek, a tu takie coś![]()
Spokojnie, to nie do końca jest tak, że to komórki nawaliły, mogłaś mieć po prostu nietrafnie dobrany protokół, bądź jest to zwyczajnie wina stymulacji, powiesz coś wiecej o swojej procedurze?
Powinni ja zaplodnic i mrozic w 3 lub 5 dobie, nie widze sensu zamrazania niezapłodnionej...Dziś miałam, powiedzieli ze lepiej zamrozić komórkę
Miałam program 2+1 , na razie 1 stymulacja