annemarie
Fanka BB :)
Juz mi ich zalOj ruszam ruszam jak mi szyjka się skróci jeszcze w przeciągu 2 tygodni to na oddział. Oni chyba nie wiedzą na co się piszą:-) to się odbije na ich zdrowiu psychicznym buehehe :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz mi ich zalOj ruszam ruszam jak mi szyjka się skróci jeszcze w przeciągu 2 tygodni to na oddział. Oni chyba nie wiedzą na co się piszą:-) to się odbije na ich zdrowiu psychicznym buehehe :-)
No mam nadzieje, stosuje się do zaleceń lekarza ( prawie wszystkichJa też trzymamNiech dziewczyny siedzą spokojnie, to jeszcze nie ich czas ❤
Serio nie robie akrobacji w domu a trochę ruchu musi być bo leżenie tez niezdrowe dla dzieci. Już tyle książek przeczytałam z nudów. No i brakuje mi ludzi :-( przed procedurami się izolowałam a teraz kiedy mogę wyjść to już ruszyć się nie mogę dalej niż pod blok.To może byś trochę zwolniła wiercipięto?
Chyba nie chcesz parę tygodni leżeć w szpitalu? Zwolnij, matka, wycisz się, kontempluj swój błogosławiony stan![]()
Sportowo,dzien i noc w ciazy byc bez dzieci,a miec dwojke na glowie.Nie jest to latwe,ale ide w wielu sytuacjach na łatwizne i wybieram mniejsze zlo.Maluchy wiedza ze mama ma Baby im BauchA ty jak się czujesz? Jak dajesz radę z twixami i brzuszkiem?![]()
Wsiadaj w metro i dawaj do mnieSerio nie robie akrobacji w domu a trochę ruchu musi być bo leżenie tez niezdrowe dla dzieci. Już tyle książek przeczytałam z nudów. No i brakuje mi ludzi :-( przed procedurami się izolowałam a teraz kiedy mogę wyjść to już ruszyć się nie mogę dalej niż pod blok.
Ja pierdzielę, jakich pech dziś. Najpierw jechaliśmy jak mumie za konwojem z 50km. Teraz stoimy w korku bo wypadek jakis jest
A dasz mi spodnie na zmianę bo raczej nie dotrzymam do toaletyWsiadaj w metro i dawaj do mnie
Nie nachodzisz się...![]()
No to będą piękne widoki, bo jak idzie jak po gruzie to często jest rewelacyjny wynik:-) to jest moja teoria i będę się jej trzymać.Ja pierdzielę, jakich pech dziś. Najpierw jechaliśmy jak mumie za konwojem z 50km. Teraz stoimy w korku bo wypadek jakis jest. Jestem na czczo bo chcę TSH zrobić i łeb mnie z głodu nawala
.
@Gonia0605 mój dobry nastrój poszedł w pi.zdu
@Szyszka29 powodzenia![]()
Gdzie sie podziewa @Brakujemiwiary ? Czekam na jakies njusy[emoji3059]
No u Ciebie dwojeczka maluchów! A nie idą do zlobka? U mnie 5latek i tez się zapomni czasem i brzuch ściśnie. No, ale to już można wytłumaczyć. On się raczej nie cieszy z rodzeństwa. Tyle był sam i teraz będzie musiał się dzielić. Ostatnio już testuje czy miejsce dla niego jest i mi w nocy do łóżka przychodzi spac. Boziu jak ja ich wszystkich pomieszcze. Mąż się śmieje, ze materace poukłada na podłodze i wszyscy będziemy razem spac :-)Sportowo,dzien i noc w ciazy byc bez dzieci,a miec dwojke na glowie.Nie jest to latwe,ale ide w wielu sytuacjach na łatwizne i wybieram mniejsze zlo.Maluchy wiedza ze mama ma Baby im BauchZoska jest bardzo ostrozna ,Lennart patrzy troche z nie dowierzaniem,czasami sie zapomni kopnie w zabawie itp.Zwolnilam tempo na tyle na ile to mozliwe i musze przetrzymac pewno do konca sierpnia . Ciezki temat,ale musze to ogarnac i tyle.