Orchidea33
Fanka BB :)
Zdazylas???Dalej stoję w korku, lekarka musi wyjść pilnie przed 12-tą i ch.uj wie co teraz będzie. Za 15 min mam dzwonić czy dojadę czy nie. Może ktoś inny zrobi mi monitoring ale nie wiem co dalej ze stymulacją![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdazylas???Dalej stoję w korku, lekarka musi wyjść pilnie przed 12-tą i ch.uj wie co teraz będzie. Za 15 min mam dzwonić czy dojadę czy nie. Może ktoś inny zrobi mi monitoring ale nie wiem co dalej ze stymulacją![]()
Zdążyłam, poczekała na mnie.Zdazylas???
Mysia pamietasz, ze mi lekarz tez mówił, ze jest lipa? Ze więcej nie będzie? Bo jestem wystrzelana mocnymi dawkami? Powolutku do celu. Ile jeszcze będzie trwała stymulacja? Kiedy podglad?Zdążyłam, poczekała na mnie.
Dziewczyny jest lipa. To chyba faktycznie jest dobra decyzja, że to ostatnia stymulacja. Mam razem tylko ok 5-6 pęcherzyków
. Raczej nic nie urośnie. Jakieś 2-3 maluszki tylko jeszcze widać a tak to moje jajniki są czarne...Bez żadnych malutkich pęcherzyków
![]()
Ale nie smuc sie. Przeciez moga byc super jakosci i z wszystkich beda zarodki. Lepiej zeby bylo mniej komorek ale lepszej jakosci niz duzo a pustych. Na pewno bedzie dobrze! Ja tez mialam nieduzo. Jakos 8 w ostatniej i dzieki temu wszystkie byly gotowe do zaplodnienia.Zdążyłam, poczekała na mnie.
Dziewczyny jest lipa. To chyba faktycznie jest dobra decyzja, że to ostatnia stymulacja. Mam razem tylko ok 5-6 pęcherzyków
. Raczej nic nie urośnie. Jakieś 2-3 maluszki tylko jeszcze widać a tak to moje jajniki są czarne...Bez żadnych malutkich pęcherzyków
![]()
Poczekaj, wiesz dobrze że nie raz było mało jajek na podglądzie a potem suprise. Jeszcze wierzymy że będzie dobrzeZdążyłam, poczekała na mnie.
![]()
Nie smutaj sie.Wiesz ze ja tu jestem swietnym przykladem na mala ilosc jajek a mimo to jest ciaza a nawet jedem mrozaczek.Zdążyłam, poczekała na mnie.
![]()
Wiem, że się boisz, ale może to wystarczyZdążyłam, poczekała na mnie.
![]()
Tak,Elterzeit 2 lata,a ze jestem w ciazy to od porodu moge znowu2-3 lata.A to Ty na wychowawczym? Czy coś takiego?
Wszystko sie da ogarnac jak trzeba,tez bys dala radeJesteś mega silną babką, normalnie szacun ☺ Dla mnie niewyobrażalne ogarnąć dwójkę takich maluchów będąc w ciąży
Jeszcze nic nie jest przekreślone kochana. Mało nie znaczy, że będą złe. Oby Cię miło zaskoczył wynik koncowy[emoji110][emoji110][emoji110]Zdążyłam, poczekała na mnie.
Dziewczyny jest lipa[emoji17]. To chyba faktycznie jest dobra decyzja, że to ostatnia stymulacja. Mam razem tylko ok 5-6 pęcherzyków [emoji26]. Raczej nic nie urośnie. Jakieś 2-3 maluszki tylko jeszcze widać a tak to moje jajniki są czarne...Bez żadnych malutkich pęcherzyków [emoji17]