Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję bardzo!Czy podają zarodki klasy C czyli np. Blastocysty BC albo CB. Bo niektóre kliniki nie transferują takich zarodków tylko niszczą. Bo może to będzie dla was ważne później. Zdania są podzielone co do zasadności transferowania/ mrożenia takich zarodków. Najniższy zarodek jaki się transferuje za granicą to BB, ale w PL jest inaczej. Choć są kliniki które tego się trzymają...
Pytanie jak duże koszty tam macie ivf ale ICSI nawet przy dobrych parametrach nasienia to mało. No chyba, ze jest rewelacyjne. A IMSI zwiększa szanse to nie jest ogromny koszt ale więcej zapłodnionych komórek i więcej zarodków morfologicznie ładniejszych.
Witaj. Ja też wracam do kliniki po ostatni zarodek. Trzymam kciuki, niech się powiedzie. Ile masz jeszcze zarodków?Witam Was dziewczynypewnie nie wiele z Was mnie pamięta - ale wracam do gry
chciałabym do Was dołączyć - jakoś z Wami łatwiej przez to przechodzić
Jesteście super grupą wsparcia ❤Tak w skrócie o mnie - 2 ciąże pozamaciczne - pęknięte - rozlane - operacje na otwartym brzuchu ratujące życie. W 2016 roku decyzja o in vitro - pierwszy transfer 02.2017 - udany, niestety serduszko przestało bić w 13 tyg
nim się pozbierałam kolejny transfer 12.2017 - udany - mam córeczkę Karolinkę - w sierpniu kończy 3 latka
No i teraz wracamy po rodzeństwo. Myślałam, że mając już córkę - będzie łatwiej przez to wszystko przechodzić ale nic bardziej mylnego... od dziś zaczynam leki, 10.06 podgląd pęcherzyka - czeka na mnie blastka... przepraszam za długi post ale cieszę się że mogłam to napisać i dzielić się z Wami, jak wspomniałam - w takiej grupie wsparcia - jakoś łatwiej to przechodzić
![]()
Czytając zza krzaków, wiem, że się zastanawiałaś czy go zabraćWitaj. Ja też wracam do kliniki po ostatni zarodek. Trzymam kciuki, niech się powiedzie. Ile masz jeszcze zarodków?