reklama

Kto po in vitro?

reklama
żadnego transferu nie było, bo robimy pgs ze względu na chorobę genetyczną u meza... wiec były to moje pierwsze dwie stymulację i został z drugiej jeden zarodek 5bc zamrozony ale żeby dac do badania z 6-8 to chyba długa droga. Za każdą ilość z przedziału 1-8 - 15 tys.... wiec lepiej więcej miec ich więcej i większa szansa na zdrowe... Ale weź i weź miej tyle...
A wiesz czemu u Ciebie tak niskie AMH??

Po prostu za.ebiscie🥴
Dziewczyny ja jestem niechorujacym cyborgiem jak @Akate...

Załączniki

• Screenshot_20210531-185633_Gallery.jpg
    Screenshot_20210531-185633_Gallery.jpg
    194 KB · Wyświetleń: 156
Wiesz co, ja to juz pisalam i sie powtorze. Moim zdaniem u Ciebie najwiekszym problemem jest klinika. Naprawde. Wg mnie, jesli decydowalabys sie na kolejną stymulacje to naprawdę powinnas zmienic klinike. I wiem, latwo sie mowi, dojazdy i wogole. Ale nie wiem - jak przyjdzie co do czego to wymyślasz cos i bierzesz l4 na te 2 tyg stymulki i transferu i jak trzeba to jezdzisz. Bo wg mnie biorac pod uwage jakie byly efekty wczesniej, a co jest teraz i po tym ile masz badan i wogole, to po prostu potrzebujesz madrej glowy. I niestety wydaje mi sie, ze jestes za trudnym przypadkiem dla Twojej kliniki.
Skoro to ma byc ostatnia szansa, masz wydac sporo kasy to niech to bedzie u szpecow...
No ale ja już zmieniłam klinikę na tego Bociana właśnie. Nie wiem sama...
Na razie wyjazdy gdzieś dalej do jak lot w kosmos

Mozna jeszcze zawsze adoptowac zarodek prawda? To z kolei jest duuuzo tansze w PL. My myslelismy o tym bo przeciez u nas tez nie wiadomo o co chodzi i czy wywalenie kasy na KD cokolwiek da?? A tak przynajmniej bedzie mozna sprawdzic czy sie zaimplantuje AZ - tzn czy to kwestia naszego materialu jest czy tylko komorki. Bo tego nie wiadomo... ale moze u Fredzi inaczej?
Tylko że w Polsce nie tworzy się zarodkow pod adopcję. Do adopcji są zarodki pozostałe z procedur innych par. A jaką masz gwarancję, że one są zdrowe? I jakiej są jakości?
Dawczyniom komórek nawet kariotypow nie robią... Tylko wywiad.

reklama
na pewno bliżej juz Szczecin - Gdańsk. My Invicta Gdańsk i z Białegostoku jeździliśmy....
Nie chcę być nieuprzejma, ale popatrz jakie masz wyniki 😔. Czyli raczej nic nie wyszło z takiego jeżdżenia.
@mala_Mi 80 też miała mieć tak pięknie w Czechach i co😔. Mała Mi, bez obrazy ❤️ Co oni mogą mi zaoferować w innej klinice 🤔. Już chyba wszystkie leki przetestowałam oprócz tego długiego protokołu.
Moje poprzednie Vitrolive miało dobre statystyki. I teraz większość lekarzy przyniosło się z tamtąd do mojego aktualnego Bociana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry