motylek24
Fanka BB :)
Rozmawiaj zawsze czas szybciej zleci. Ja z jedną dziewczyną tak się zaprzyjaźniłam ze dwa lata pisaliśmy do siebie.Jest tylko jedna dziewczyna. Coś tam sobie pitolimy. Mam tu gnić do 12-tej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozmawiaj zawsze czas szybciej zleci. Ja z jedną dziewczyną tak się zaprzyjaźniłam ze dwa lata pisaliśmy do siebie.Jest tylko jedna dziewczyna. Coś tam sobie pitolimy. Mam tu gnić do 12-tej![]()
ważne co jest teraz i później, nie ma co już wracać do przeszłościMoja historia nie taka cudna, blisko 10 lat leczenia, fakt skończyła się super, ale podczas cc wyszła ademinoza tak ukryta, że nie można było wcześniej stwierdzić dopiero po rozcięciu brzucha I to ona zabrała mi 10 lat i płodność.
Powodzenia!!! Trzymam kciuki za komórki :-) i za seksik na szkle:-)Ja już czekam w łożu. A głodna jestem
![]()
Dziękuję. Test wyszedl negatywny. Na szczęście. O 21 przyjęli mnie na oddzial. To brat dwa razy juz obrócil do Wrocławia żeby mi pizame itd przywieźćpowiem Wam że leżę sobie i dalej nic nie wiem. Wczoraj jeszcze pobrali mi krew. Dzisiaj znowu. A Pani Doktor rano że jeszcze mi nie może potwierdzic poronienia. To Jej mówię że wczoraj lekarz robil na IP usg i twierdzi że nie widzi żadnego pęcherzyka. No i czekam aż mi cos powiedzą. Dopoki nie potwierdza poronienia to mi żadnych leków na Rh- nie podadzą. Leżę odpoczywam nadal krwawie i dalej nic nie wiem.
04.06 – transfer @Szyszka99 doczekałaś się nareszcie, zabieraj kropka![]()
![]()
04.06 – wizyta @Agata32! Samych dobrych wiadomości![]()
![]()
04.06 - wizyta przed transferem @Justi92 za gotowość i same dobre wiadomości![]()
![]()
04.06 – wizyta po konsylium @miętowa25 żeby znaleźli na Ciebie jakiś pomysł kochana![]()
04.06 – punkcja @fredka84 może nie będzie ich dużo ale niech będą mocneniech moc będzie z nimi![]()
![]()
Ogień laski!!!
Fredzia - jedziesz z koksem; najesz się później
ważne co jest teraz i później, nie ma co już wracać do przeszłości
z dedykacją dla Ciebie i wszystkich; jedna z moich ulubionych piosenek
To trzymam kciuki żeby małpa przyszła w terminie i wszystko odbyło się zgodnie z planemDziewczyny prosze trzymajcie kciuki, zeby malpa jeszcze do mnie nie przyszła... dzis 24 dc, a bola mnie piersi i brzuch :/ okres powinnam dostac za tydzien... jak sie przesunie to rozjedzie mi sie wszystkou mnie histeroskopie mozna wykonac w 21-23 dc a w klinice robia tylko w sr i czw.. jakbym miala planowo to byłoby idealnie. Tak to nie wiem co wyjdzie
![]()