PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedź bo już genetyka szukałam [emoji3][emoji3][emoji3]Podobno to normalny zapis przy tym badaniuTeż się przeraziłam jak to zobaczyłam, ale zadzwoniłam do kliniki i potwierdzili.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za odpowiedź bo już genetyka szukałam [emoji3][emoji3][emoji3]Podobno to normalny zapis przy tym badaniuTeż się przeraziłam jak to zobaczyłam, ale zadzwoniłam do kliniki i potwierdzili.
Na chlamydie, w klinice pcr 160 zł, u mnie w laboratorium 90 zł. W zasadzie tak z każdym badaniem. Myślę że spokojnie wychodzi taniej 1/3 w zwykłym laboratorium.Kochana a jakie wymazy i jakie labo Ci się opłaciło?
Dzięki. Dobrze wiedzieć, bo ja zawsze w klinice te badania robiłam. [emoji87]Na chlamydie, w klinice pcr 160 zł, u mnie w laboratorium 90 zł. W zasadzie tak z każdym badaniem. Myślę że spokojnie wychodzi taniej 1/3 w zwykłym laboratorium.
GdańskA która to invicta?
bede pisać maila do opiekunki! Zmotywowalyscie mnie!Mało tego, że każda z nas traci grube pieniądze na to wszystko to jeszcze takie rzeczy, dramat. Naprawdę żądałabym zwrotu tych pieniędzy na Twoim miejscu
Ehhh cudownie. [emoji1751]Gdańsk
Nie wiem na jakim etapie jesteś? Czy to jest protokół długi? Przygotowujesz się do in vitro? Jeżeli to długi to przez pierwsze dwa tygodnie masz wyciszanie przysadki - LH ma spaść jak najniżej. Potem miesiączka i zaczyna się stymulacja - nowe zastrzyki. Od tego momentu estradiol będzie rósł bo pecherzyki będą rosły. A LH cały czas ma być niskie do momentu owulacji wyindukowanej lekami.czyli estradiol najważniejsze żeby rósł tak?
Tak protokół długi, już 4 tydzien stymulacji , czyli wszysko jakby oki, dzięki KateNie wiem na jakim etapie jesteś? Czy to jest protokół długi? Przygotowujesz się do in vitro? Jeżeli to długi to przez pierwsze dwa tygodnie masz wyciszanie przysadki - LH ma spaść jak najniżej. Potem miesiączka i zaczyna się stymulacja - nowe zastrzyki. Od tego momentu estradiol będzie rósł bo pecherzyki będą rosły. A LH cały czas ma być niskie do momentu owulacji wyindukowanej lekami.
Pod koniec stymulacji czyli około 8-10 dni brania zastrzyków to estradiol jest kosmiczny, żebyś się nie przestraszyła. Na jeden „dobry” pęcherzyk przypada 200-300 jednostek estradiolu. Zatem przy 10 pęcherzykach estradiol będzie ok 3000:-) pozdrawiamTak protokół długi, już 4 tydzien stymulacji , czyli wszysko jakby oki, dzięki Kate