Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamietasz moze jak pisalam, ze zycze Ci zeby Cie zycie zaskoczylo? Chyba wlasnie zaczyna sie spelniac.[emoji4][emoji4][emoji4]Jadę na transfer [emoji3590]. Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają [emoji3590]
7.40 skończył się magiczny eliksir atosibanu ( nie wiem czemu mi dali ta buteleczke jak zaczęłam w piątek 17 .00)Jak tam akcja.....chyba cisza na planie.
Jadę na transfer. Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
![]()
Dzięki że napisalas, my tutaj jak gapy czekamy.Jadę na transfer. Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
![]()
Zabieraj blizniaki do do domuJadę na transfer. Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
![]()
Sprawdzam w 3 dniu podawania i jak mało to dokładają by na transfer było ponad 10 - lubia 15 .O jeny tak dużo, chyba zostanę przy 800 plus duphaston. Jak będzie mało to dołożę prolutex.
Tak miałam rozpiske godzinowa i tak bralam kiedys zdjecie tu wstawiałam.Serio?!![]()
Chyba miałaś 800 mg bo to standard.No jak duzo? Ty bierzesz wiecej. Ja mialam 600 na dobe bez badania poziomu proga.
Zabieraj bliźniakiJadę na transfer. Ciągle są 4 zarodki i embriolożka mowi że się wszystkie ładnie rozwijają
![]()