Vinszka
Fanka BB :)
Ajjj bo Twoje dzieci zawsze takie niecierpliwe [emoji87] czas w pełni bezpieczny, ale wiem że człowiek chce jak najdłużej i lepiej dla malucha.Dziś 35+3 .
A łobuz się pcha .....
Powodzenia!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ajjj bo Twoje dzieci zawsze takie niecierpliwe [emoji87] czas w pełni bezpieczny, ale wiem że człowiek chce jak najdłużej i lepiej dla malucha.Dziś 35+3 .
A łobuz się pcha .....
Ja zawsze korzystałam z kalkulatora na internecie. Wpisz w google. Tam się podaje termin transferu i jaki zarodek podany.Kuleżanki powiedzcie mi proszę jak to jest z terminem porodu . Jak go się w naszym wypadku oblicza ?
jesli miałam pierwszy dc 28 kwietnia
Punkcje 10 maja
Transfer 15 maja
to w jakim ja kurna tygodniu jestem [emoji1787][emoji854]
W poniedziałek mam wizytę i niby aplikacja pokazuje 6+2 czyli 7 tydzień tak ?
cudownego dnia i mocne kciukasy za wszystkie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
DziekiSpokojnie nic Ci nie bedzie zwlaszcza, ze przed transferem nie raz daja antybiotyk (ja bralam 3 lata temu sumamed, a teraz nic)
Jak boli to brać i się nie zastanawiać. Ja brałam Końskie dawki do pozytywnej bety i nic nie czułamZalecił nospe max i bralam ale zalecił ale w dniu transferu i 3 dni po nim więc nie brałam więcej ale dziś wzielam jak mnie zaczęło boleć...
Termin porodu masz na 31.01.21Kuleżanki powiedzcie mi proszę jak to jest z terminem porodu . Jak go się w naszym wypadku oblicza ?
jesli miałam pierwszy dc 28 kwietnia
Punkcje 10 maja
Transfer 15 maja
to w jakim ja kurna tygodniu jestem
W poniedziałek mam wizytę i niby aplikacja pokazuje 6+2 czyli 7 tydzień tak ?
cudownego dnia i mocne kciukasy za wszystkie![]()
Podziękował dobry człowiekuJest super kalkulator,ktory oblicza na podstawie transferu,punkcji itp.
Mnie bolały strasznie już przed transferemA ja mam pytanie o wasz biustypo transferach. Czy bolą Was i jeśli tak to kiedy ból się zaczął? Pamiętam po pierwszym transferze bolały bardzo i miałam mega wku…a na wszystko, a teraz nic, piersi w ogóle nie bolą, pewnie jeszcze na to czas ale jak to u Was jest?
Wzięłam... martwi mnie tylko to, że do tej pory nie czułam nic tylko 2 dni po transferze lekkie kłucie w macicyJak boli to brać i się nie zastanawiać. Ja brałam Końskie dawki do pozytywnej bety i nic nie czułam