Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok to będę braćNo mi wczoraj dr Lewandowski przez telefon powiedział, że nie da się progesteronu przedawkować![]()
Lewandowski z novum?No mi wczoraj dr Lewandowski przez telefon powiedział, że nie da się progesteronu przedawkować![]()
Tak strasznie mi przykro.Szwu nie będzie bo nie ma go na czym założyć. 1/3 pęcherza płodowego jest w pochwie. Lekarz powiedział ze jest poronienie w toku. Nie wypiszą mnie bo mogę dostać np krwotoku wiec czekam aż odejdą wody i się zacznie. Żadnych leków mi nie podadzą bo płody żyją. Mam normalnie funkcjonować, chodzić itp.
Przed kolejna próba lekarz obowiązkowo zaleca szew brzuszny. Zaleca wykonanie operacji w Łodzi.
Czasu zabraknie tak niewiele a jednak wieleSzwu nie będzie bo nie ma go na czym założyć. 1/3 pęcherza płodowego jest w pochwie. Lekarz powiedział ze jest poronienie w toku. Nie wypiszą mnie bo mogę dostać np krwotoku wiec czekam aż odejdą wody i się zacznie. Żadnych leków mi nie podadzą bo płody żyją. Mam normalnie funkcjonować, chodzić itp.
Przed kolejna próba lekarz obowiązkowo zaleca szew brzuszny. Zaleca wykonanie operacji w Łodzi.
Tak, po tym antybiotyku.. nie bralam tego konkretnego nigdy. Wiesz co, ja w swoim zyciu tez wiele antybiotykow bralam ale nigdy az tak mnie nie uderzylo. Do tej pory czuje miesnie i jestem taka ogolnie rozbita.Ale mówisz o tym antybiotyku? Może ty osłabiona i dodatkowo dobił Cię ten antybiotyk. Ja brałam wszystkie dostępne antybiotyki na rynku po żadnym nie czułam się jak piszesz. Ale problemy żołądkowe przychodziły późniejno i jest jeden antybiotyk i jego pochodne co mnie rozwalają na łopatki bo mam uczulenie- wysypki, puchnę itp...ale to od dziecka.A brałaś ten antybiotyk wcześniej? Jakieś tetracykliny? Bo to popularna grupa antybiotyków.
Ja już to przetrawilam. Nie ma co się załamywać. Nie mam na to jakiegokolwiek wpływu. Przed kolejna ciąża założymy szew brzuszny i nie będzie takiego problemu jak teraz. Pocieszam się ze dobrze ze tak się stało bo gdyby się okazało ze urodzą się w 25-30 tyg i będą niepełnosprawne to co wtedy ???Tak strasznie mi przykro.
Nie znam dokładnie Twojej historii, bo od wczoraj podczytuje, ale bardzo Ci współczuję. [emoji24]
Tak strasznie mi przykro, wiem jakie jest to trudne bo sama jestem po 2 stratach, synuś odszedł parę tygodni temu i mój tata,dlatego wiem co czujeszSzwu nie będzie bo nie ma go na czym założyć. 1/3 pęcherza płodowego jest w pochwie. Lekarz powiedział ze jest poronienie w toku. Nie wypiszą mnie bo mogę dostać np krwotoku wiec czekam aż odejdą wody i się zacznie. Żadnych leków mi nie podadzą bo płody żyją. Mam normalnie funkcjonować, chodzić itp.