reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

TeQuila wiem co czujesz...miałam tak ostatnio. Próbowałam wszystkiego....pomógł mi szybki godzinny spacer i dźwiganie cięzkich zakupów :-)

reklama
gotadora przeszło mi to przez myśl bo objawy jakieś takie bardziej ciążowe od kilku dni pochłaniam jedzenie głownie słodkie i kwaśne ... ale to nie możliwe miałam przecież 3 scratchingi.. to byłby cud nad cudami gdyby się okazało ze w ciązy jestem

Ann84 odezwij się!!! niecierpliwie się strasznie!! WITAJCIE DROGIE FORUMOWICZKI!! u Was też tak śnieżnie?? czy może któraś widziała gdzieś wiosne?? ja mam wizyte w Gamecie 03/04, zobaczymy co tym razem wymysli mój P. Profesorek... i chce się wam pochwalić że zapisałam się do psychologa... muszę chyba zmienić tok myślenia ;) :tak::tak::baffled:

tequila skraching pomaga przy implantacji, zrób test . Nadzieja jest zawsze.
A ja miałam malutkie płomienie dzisiaj i zastanawiam się czy organizm nie che czasem wywołać okres ? Miała tak któraś z was? 5 dni przed crio kazali odstawić burselin a zacząć progesteron i zaczęły boleć mnie piersi. Teraz jak mam to płacenie to przestały ( jak przy okresie) . Dziwne..... Co o tym myślicie?

reklama
Do góry