reklama
madzialenak
mama na pełen etat
TeQuila kup sobie tą herbatkę z czarnej malwy.
gotadora przeszło mi to przez myśl bo objawy jakieś takie bardziej ciążowe od kilku dni pochłaniam jedzenie głownie słodkie i kwaśne ... ale to nie możliwe miałam przecież 3 scratchingi.. to byłby cud nad cudami gdyby się okazało ze w ciązy jestem
dagnes78
Fanka BB :)
Ann84 odezwij się!!! niecierpliwie się strasznie!! WITAJCIE DROGIE FORUMOWICZKI!! u Was też tak śnieżnie?? czy może któraś widziała gdzieś wiosne?? ja mam wizyte w Gamecie 03/04, zobaczymy co tym razem wymysli mój P. Profesorek... i chce się wam pochwalić że zapisałam się do psychologa... muszę chyba zmienić tok myślenia

madzialenak
mama na pełen etat
TeQuila to może rzeczywiście zrób test.
martka273
tequila a może już ci ten scratching pomóż?ale by było super

tequila skraching pomaga przy implantacji, zrób test . Nadzieja jest zawsze.
A ja miałam malutkie płomienie dzisiaj i zastanawiam się czy organizm nie che czasem wywołać okres ? Miała tak któraś z was? 5 dni przed crio kazali odstawić burselin a zacząć progesteron i zaczęły boleć mnie piersi. Teraz jak mam to płacenie to przestały ( jak przy okresie) . Dziwne..... Co o tym myślicie?
A ja miałam malutkie płomienie dzisiaj i zastanawiam się czy organizm nie che czasem wywołać okres ? Miała tak któraś z was? 5 dni przed crio kazali odstawić burselin a zacząć progesteron i zaczęły boleć mnie piersi. Teraz jak mam to płacenie to przestały ( jak przy okresie) . Dziwne..... Co o tym myślicie?
reklama
kwiatuszekq20
Witam laseczki
ja to zawsze ostatnia sie odmeldowuje chyba
ja to zawsze ostatnia sie odmeldowuje chyba
Podziel się: