• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
gotadora przeszło mi to przez myśl bo objawy jakieś takie bardziej ciążowe od kilku dni pochłaniam jedzenie głownie słodkie i kwaśne ... ale to nie możliwe miałam przecież 3 scratchingi.. to byłby cud nad cudami gdyby się okazało ze w ciązy jestem

Ann84 odezwij się!!! niecierpliwie się strasznie!! WITAJCIE DROGIE FORUMOWICZKI!! u Was też tak śnieżnie?? czy może któraś widziała gdzieś wiosne?? ja mam wizyte w Gamecie 03/04, zobaczymy co tym razem wymysli mój P. Profesorek... i chce się wam pochwalić że zapisałam się do psychologa... muszę chyba zmienić tok myślenia ;) :tak::tak::baffled:

tequila skraching pomaga przy implantacji, zrób test . Nadzieja jest zawsze.
A ja miałam malutkie płomienie dzisiaj i zastanawiam się czy organizm nie che czasem wywołać okres ? Miała tak któraś z was? 5 dni przed crio kazali odstawić burselin a zacząć progesteron i zaczęły boleć mnie piersi. Teraz jak mam to płacenie to przestały ( jak przy okresie) . Dziwne..... Co o tym myślicie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry