• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, boli mnie brzuch... Ciągnie tak na dole, czasem coś zakluje...
Progesteron 25, kazał przyjść we wtorek na weryfikacje i intralipid...
Ja brałam relanium 2 dni po transferze i nospe forte co 6 godzin z zegarkiem w ręku. A i tak czułam właśnie takie okresowe bóle brzucha. Czasem mnie coś zakuło, zaciągnęło. Świrowałam i wsłuchiwałam się w siebie jak szalona. A się udało ❤️
A najlepsze było to jak dzień przed wizyta pęcherzykowa (beta była około 700 wiec nie było pewności czy pęcherzyk w ogóle będzie) w klinice, depilowalam okolice 😂 i na drugi dzień rano w toalecie na papierku zobaczyłam mikroskopijna plamkę krwi i pobiegłam do męża i mówię „nie mamy po co jechać na weryfikacje- krwawię” 😂 dzisiaj się z tego śmieje ale jak przypomnę sobie tamte emocje to a mnie ściska w żołądku. To było oczywiście podrażnienie po depilacji ale spanikowałam jakbym conajmniej krwotoku dostała.
Wielce prawdopodobne ze to kropek mości się w nowym domku i powoduje te dolegliwości ❤️

@Ruda08, @DagLer, @Szyszka99 trzymam kciuki za bete do nieba! ✊
Dzięki!!!! Pomogły 🤞
beta - 10dpt = 276
Miałam bardzo ciężką noc, nie spałam tak baaaardzo bolał mnie brzuch, byłam pewna, że już po wszystkim. Dzisiaj odstawiam leki i mam nadzieję, że reszta nowej przygody będzie mniej bolesna ⛵

Bardzo Wam dziękuję za dotychczasowe wsparcie ❤ Jesteście wspaniałe!!!

Pozwolę sobie jeszcze Was trochę pomęczyć 😉

Ostatnia edycja:
Witamy się brzuch zwolniony .Miałam rano wizytę w czwartek usg 3 trymrstru. wsztstko dobrze - skurczy brak .
Wróciłam do pokoju Podlaczyli ktg po pół godziny przynieśli obiad .
Jjem.
Przychodzi położna że zapis jej się nie podoba że ciągle spi .
Podłączył mi kroplowke z cukrem i ruszyli brzuchem by obudzić....
No to leżę i czekam .
Przychodzi po 5 minutach i mówi że musimy robić cesarke bo zapis jest zły.....
Mówie ok zadzwonię do męża, do doktora mojego.
A ona kładź się jedziemy teraz.......
Oni zadzwonili do Darka .
Kroili mnie na żywca bo znieczulenie jeszcze nie działało ale się darłam że boli.
Usplili.
Wody zielone , łożysko poszło do badanie posiewy zrobili narazie nie wiemy co to .
Jesteśmy na antybiotyku ja i ona
Dziś sobota już wiemy że rosną bakterie w łożysku.
Wiktoria się wita
2740 g ( różnica 15 g z usg rano )
47.5 cm
Zobacz załącznik 1281716Zobacz załącznik 1281717Zobacz załącznik 1281718
Gratuluję [emoji7] ale szybko poszło. Super że byłaś w szpitalu. Ufff emocje musiały być.

Jak czytałam to trochę się mój poród przypominał. Przytul od nas malutką

Dzięki!!!! Pomogły 🤞
beta - 10dpt = 276
Miałam bardzo ciężką noc, nie spałam tak baaaardzo bolał mnie brzuch, byłam pewna, że już po wszystkim. Dzisiaj odstawiam leki i mam nadzieję, że reszta nowej przygody będzie mniej bolesna ⛵

Bardzo Wam dziękuję za dotychczasowe wsparcie ❤ Jesteście wspaniałe!!!

Pozwolę sobie jeszcze Was trochę pomęczyc.
Bardzo dobra wiadomość 🥰🥰🥰super

Dziewczyny, boli mnie brzuch... Ciągnie tak na dole, czasem coś zakluje...
Progesteron 25, kazał przyjść we wtorek na weryfikacje i intralipid...
Hmmm ciągnie, kłuje 🤔.. skąd ja to znam? Czyżby od siebie 😄to dobry znak...jakiś powód bólu musi być 😉 kropek szuka miejsca u mamusi i się wgryza 🤩oby wgryzł się porządnie i przeleżakował 9 miesięcy 💪

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry