reklama

Kto po in vitro?

reklama
W Twoim wieku podchodziłam do IUI też mówili mi, że młodziutka i mnie tak szkoda [emoji2957] przed 26 urodzinami doczekałam się 2 kresek. [emoji3590][emoji3590]

W tym roku kończę 30 [emoji14] i doczekałam się dwójki maluchów. Mam nadzieję, że za niedługo będę mieć kolejne bijące serduszko [emoji3590]
Wiedziałam ze Ty młódka😁😁😁

moze mialas na naturalnym cyklu criotransfer?
Nie na sztucznym, dla mojego lekarza ten estrofem jest mało ważny na początku ciąży , dobrze że odstawiłam ten lek, bo on jest z kategorii D.. Wiem że 99% dziewczyn bierze go do ok 10 tygodnia w dużych dawkach, mój przykład pokazuje, że nie trzeba!! Miałam stracha jak go odstawiałam, zresztą lek mi się kończył i siła wyższa,nie brałam już ok 6 tygodnia ☺️

Jeszcze nic nie wiem. Dopiero za 2 tygodnie wizyta i się okaże co i jak. Jakie badania itp. Na razie nic sama nie robię bo nie mam pojęcia jakie mi zaleci
Aaacha myślałam że już masz. Ja byłam u dr. Jan..Osz w Katowicach. Ona przyjmuje w różnych miejscach. Jest i ginekologiem i immunologiem. Też pracuje w klinice leczenia niepłodności. I co było super u niej. Jak dostałam wyniki wysłałam jej je mailem. I mi napisała co i jak. Więc u mnie skończyło się na 1 wizycie potem były maile.

reklama
Pierwsze słyszę ze lekarz odradza usg . Warto sprawdzic czasem czy pęcherzyk mieści się tam gdzie powinien . Oczywiście zgodzę się ze nie za czesto badania usg robić ale w 5 tygodniu jak
najbardziej - przynajmniej żeby wykluczyć pozamaciczna . Sprawdzic Czy macica czysta , bez krwiaków czy jakiś innych niespodzianek . Jak wygladaja jajniki endometrium itd . 🙃
Też mi się tak wydaje, ale posłucham jego zaleceń. Dr Lewandowski Doprowadził mnie do tego momentu jakimś cudem, w ktorym jestem, a nie wierzylam, ze to sie kiedys uda z moja choroba i problemami. Wiec poczekam, dam mu znac we wtorek i poslucham co powie i zaleci. I tak nie mam na to juz wplywu, a ciagle mam wiare i nadzieje, ze bedzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry