reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletką
Hej kochaba jest ok moim zdaniem i kciuki za przyrost

reklama
@Justi92 miałaś rację ,jestem zakręcona jak tampon w p... Zgubiłam telefon ... A co najlepsze w domu 😱😱😱😱🙈 i nie mogę go znaleźć 🤷🤦🙈 dobrze że to taki zapasowy bo inaczej miała bym wpierdziel 🤭 kuźwa 4 pokoje to dla mnie za duzoo a ja głupia myślę nad zakupem wielkiego domu 🤦 chyba sobie daruję i kupię mały domek pod lasem z 2 pokojami 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 Ogłaszam że jedzenie mężowi smakowało i nie przesolilam ... Porcje która miał do pracy wpierdzielil teraz i znów muszę gotować ryż :/ no nic idę się szykować do pracy po malu jak nie zdechnę w tym upale to będzie dobrze 💪💪💪 trzymajcie kciuki abym przeżyła ta noc 😁
Ja jak zgubię telefon( a muszę zauważyć że zdążą się to często🙈) dzewonie z innego numeru do siebie i igde za dźwiękiem... Raz miałam szok jak po jednym sygnalte ktoś odebrał - tak się zdenerwowałam ze ktoś mi tel ukradł wykrzyczałam i zwyzywalam gościa przez tel od najgorszych- a po 5 minutach jak skończyłam to się okazało że telefon zostawiłam u sąsiada na dole i to on odebrał🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@fredka84 !!!
zobacz co znalazłam w mojej szklanej kuli !!! 🔮🤩😂
Ja pierdziu a już myślałam że tak się komuś jajka wyciagly.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@Mimi94 przy stymulacji możesz mieć bardzo różne objawy burza hormonów robi armagedon w organizmie, nie przejmuj się po punkcji jeszcze bardziej bywa rozchwiane organizm 🤷ale to szybko mija 😍zresztą jazdy organizm reaguje inaczej

@Wesoła_Aga to dobrze - znaczy że jajca pracują i będzie dużo pęcherzyków 💪👏👏
@fredka84 a tak poważniej serio nie odczuwasz żadnego dyskomfortu po accofilu? Ja już skończyłam 4 ampulke i po każdej dawce czuje się na drugi dzień coraz gorzej, zawroty głowy, ból ( jakbym miała kaca po niezłej imprezie) i ogólne osłabienie. Biorę 1/2 ampulki co 2 dni.

reklama
Ciężko z mielonymi w zimie ale mamuśka podpowiada że powój . Ona uwielbia kwiaty i wszystko co zielone i pięknie pachnie obrazy wygląda
Kuźwa @Ruda08 miało być z zielonym a nie mielonym 🙈 to przez męża ... Mówię mu wczoraj idz kupić mięsa na gulasz , no poszedł a dziś dopiero się przyznał że babka pytają się go czy zmielić a ten przygłup chciał zmielić ale powstrzymało go to że niby nie wiedział na co mi te mięso 🙈 oszaleje z nim ...kuźwa gulasz z mielonego jeszcze nie robiłam ...może za krótko żyje 🤔🤔🤔🤭🤣🤣🤣🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry