reklama

Kto po in vitro?

Kochane potrzebuję Waszej pomocy,
od lipca zaczynam stymulację, wczoraj wykupiłam Puregon, niestety nie otrzymałam PENA. Kontaktowałam się z apteką, oni umywają ręce, bo lek był specjalnie zamawiany z hurtowni, a hurtownia nie dołączyła pena. Aptekarka zasugerowała, by zadzwonić do kliniki, w której wystawiono receptę, bo oni ponoć dostają od przedstawicieli firmy Merc peny. Niestety InviMed też nie jest w stanie mi pomóc... Czy może którejś z Was zalega nie potrzebny pen do Puregonu? 🙏🙏🙏
Nie mam pena, ale na Twoim miejscu skontaktował abym się ponownie z apteką.!!!! Skoro hurtownia wydała niekompletny lek za który zapłaciłaś, to apteka powinna poinformować o tym hurtownie!! Ja bym nie odpuściła, w życiu!! zadzwoniłabym do apteki, wręcz z rządaniami, że w trybie pilnym oczekuje na brakującą część leku, gdyż w tym momencie jest on bezużyteczny!

reklama
Ja mialam proga badanego przy punkcji 0,6 i później już nie. Pytałam i Przybycień stwierdził że określenie poziomu proga jest ciężki i żebym zbadała go przy becie dopiero w wtorek. Obstawił mnie sporo lekami wlasnie liczyłam w sumie dziennie biorę 1255 mg proga jak dodać stężenie wszystkich leków 🤔

od lipca zaczynam stymulację, wczoraj wykupiłam Puregon, niestety nie otrzymałam PENA. Kontaktowałam się z apteką, oni umywają ręce, bo lek był specjalnie zamawiany z hurtowni, a hurtownia nie dołączyła pena. Aptekarka zasugerowała, by zadzwonić do kliniki, w której wystawiono receptę, bo oni ponoć dostają od przedstawicieli firmy Merc peny. Niestety InviMed też nie jest w stanie mi pomóc... Czy może którejś z Was zalega nie potrzebny pen do Puregonu? 🙏🙏🙏
No co za gówniana apteka. A jakby ci sprzedali pudełko i nie było leku to też nie ich wina.
To oni odpowiadają za sprzedany przez siebie produkt !! Bo przechodzi przez ich ręce.
Niestety nie pomogę;(. A nie można w aptece kupić np, od czegoś innego ?

Nie obiecuje, że mam, ale sprawdzę po pracy czy mam w domu i mogę Ci go wysłać. Dam znać po 15 :)

Nie mam pena, ale na Twoim miejscu skontaktował abym się ponownie z apteką.!!!! Skoro hurtownia wydała niekompletny lek za który zapłaciłaś, to apteka powinna poinformować o tym hurtownie!! Ja bym nie odpuściła, w życiu!! zadzwoniłabym do apteki, wręcz z rządaniami, że w trybie pilnym oczekuje na brakującą część leku, gdyż w tym momencie jest on bezużyteczny!
Ok, wracam z odsieczą do apteki 😡

Ja pierdziu co za ludzie... Na Twoim miejscu rozniosła bym ta apteke.. Zadzwoń i powiedz ze jeśli zamawiałaś i kupowałaś lek U NICH to za sprzedanie i wydanie wadliwego produktu odpowiadają Oni a nie hurtownia i jeżeli nie rozwiążą niezwłocznie tego problemu to zgłaszasz sprawę do rzecznika praw konsumentów oraz do naczellnej izpy aptekarskiej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry