reklama

Evela.6
Fanka BB :)
Tak, mój był taki przez tydzień. Mega wzdęty i twardy. Po samej punkcji.Też miałyście po punkcji i po transferze taki wzdęty brzuch? no masakra jakaś
Justi92
To powinnaś tak jak ja robić betę w wt i czwartek5 dniowa blastke najwyższej klasy
Evela.6
Też miałam 2 parki z 4 przebadanych [emoji7]Dziewczyny,
Mam genetykę. Z 6 zarodków 4 są zdrowe !! 2 pozostałe wykazały cechy nieprawidłowe, ale i tak zdecydowali się je przechować. Znam też płeć 2 męskie i 2 żeńskie
Bardzo dobry wynik.
Niech teraz z Wami zostaną [emoji123][emoji7]
Będzie pięknie1x16mm, 5x13mm, 1x12 mm, 2x11mm, 5x10mm. Endo 8,5mm
punkcja przesuneła się na czwartek
a w wtorek podgląd kurnika...

Justi92
Kochana moja nie martw się, gozki na tarczycy praktycznie każdy ma, ja też, i nie ma co płakać jeśli wszystkie parametry tarczycowe tsh, trh ft3 i ft4 masz dobre to nie masz się czym przejmować. Oczywiście dla własnego spokoju zrób biopsję to tylko kilka sekund i nie boliSpokojnie! Biopsja to nic strasznego. Ja tez mam guzki na tarczycy. Na obu platach. A ze mam mala to zajmuja prawie cala powierzchnie ;/. Lepiej zrobic biopsje, bo bedziesz je miec pod kontrola. Pobranie nic nie boli, trzeba tylko lezec nieruchomo, zeby lekarz dobrze sie wbil w guzek i pobral duzo materialu do badania. Uklucie daje tylko takie dziwne uczucie, ze cos masz w gardle, ale mi liczenie w glowie pomaga. To nie trwa dluzej niz kilkanascie sekund. Jakbys miala jeszcze jakies pytania to dawaj znac! Ja juz z 4 razy mialam biopsje tarczycy
 wiem że będzie wszystko dobrze tylko musisz postawić się do pionu
 wiem że będzie wszystko dobrze tylko musisz postawić się do pionu  twarda babka jesteś dasz radę a jak nie to Cię dorwe i Ci dupsko spore
 twarda babka jesteś dasz radę a jak nie to Cię dorwe i Ci dupsko spore 
Justi92
Gdzie badalas zarodki ze podali Ci płeć? Moje wysyłali do badań do UK ale nie podali i nie chcą podać płci, nawet już po transferzeDziewczyny,
Mam genetykę. Z 6 zarodków 4 są zdrowe !! 2 pozostałe wykazały cechy nieprawidłowe, ale i tak zdecydowali się je przechować. Znam też płeć 2 męskie i 2 żeńskie
miętowa25
alw super! w jakiej klinice się leczycie ? Można wiedzieć z jakiego powodu robiliście badania zarodków?Dziewczyny,
reklama

Jestem w USAGdzie badalas zarodki ze podali Ci płeć? Moje wysyłali do badań do UK ale nie podali i nie chcą podać płci, nawet już po transferze

Podziel się: