Powiem Ci że teraz już nie wiem wiem że były najlepsze lepsze już nie mogły byćTez miałaś 6.1.1 ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci że teraz już nie wiem wiem że były najlepsze lepsze już nie mogły byćTez miałaś 6.1.1 ??
Ale na pfizera? Wow, to dobrze ze tak sa![]()
Naciskaj na double trigger to pomaga przy takich leniwych pęcherzykach. Chodzi o dwa zastrzyki nie pamiętam dokładnie jakie a nie chce wprowadzać w błąd. Przed punkcja się przyjmuje dodatkowe strzały. Mi się dzięki temu udało 3 blastki wychować, a wcześniej 1 procedura 0 druga 1 także to robi robotęobytydzień kolejny mam czekać...
dr mówił że nierówno rosną i lipka może być![]()
Naciskaj na double trigger to pomaga przy takich leniwych pęcherzykach. Chodzi o dwa zastrzyki nie pamiętam dokładnie jakie a nie chce wprowadzać w błąd. Przed punkcja się przyjmuje dodatkowe strzały. Mi się dzięki temu udało 3 blastki wychować, a wcześniej 1 procedura 0 druga 1 także to robi robotę [emoji3526]
Chodzi o dodatkowy zastrzyk razem z hCG przyjmuje się antagonistę (nie pamiętam co brałam) ale te zastrzyki przyjmuje się w niewielkim odstępie czasu na około 36h przed punkcja jak dobrze pamiętam. Pomagają na dojrzewanie pęcherzyków.
To są dwa rozne zastrzyki na dojrzewanie pęcherzyków. Ja miałam ovitrel + 2x gonapeptylże o czym? jakim tygrysie??
No własnie skad ten brzuch? Ja jestem tez 17 dpt i brzuch wywalony, pomija ze swedzi od zastrzykow ale wystajacy jak nigdyOooo taak i mam tak do tej pory, 16dpt, brzuch ogromny. Musisz uważać co jesz, wtedy jest lepiej.
no to teraz to będę miała...To są dwa rozne zastrzyki na dojrzewanie pęcherzyków. Ja miałam ovitrel + 2x gonapeptyl