annemarie
Fanka BB :)
? jak wyzej napisalam,jestem anty sukienkowapożycz jej jak już Ci brzuchol urosnie i po sprawie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
? jak wyzej napisalam,jestem anty sukienkowapożycz jej jak już Ci brzuchol urosnie i po sprawie![]()
dobra, dobra teraz się nie przyzna? jak wyzej napisalam,jestem anty sukienkowa![]()
dobra, dobra teraz się nie przyzna![]()
![]()
Bo boliU mnie tez heparynę dostałam na zapas i codziennie się kłuje
Tylko mi coś tam w morfologi ponad normę wychodziło niewiele bo niewiele ale lekarka stwierdziła żeby brać to biorę . A wiem ze tez pomaga przy donoszeniu ciąży wiec jak tylko ma pomoc to czemu nie![]()
Fredka a kiedy bierzesz ten acard ? To ma jakieś znaczenie ?Ja heparynę brałam zanim Paśnik to zlecił, bo lekarka dawała na zaś. A acard to już ona zawsze mi każe brać
Dziewczyny,
Mieszkam w bardzo gorącym miejscu i zdycham. Czy przed transferem mogę wejść do basenu ? Mama na mnie krzyczy, że absolutnie nie. Wszyscy się kąpią, a ja siedzę jak ten głupek w 40 st.
Jasne,ze mozesz.Maratonu robic nie bedzieszDziewczyny,
Mieszkam w bardzo gorącym miejscu i zdycham. Czy przed transferem mogę wejść do basenu ? Mama na mnie krzyczy, że absolutnie nie. Wszyscy się kąpią, a ja siedzę jak ten głupek w 40 st.
Ja mieszkam w Hiszpanii, tuz przed transferwm byly upaly wiec korzystalam z basenu, glownie ze wzgledu na corke. Oczywiście skoncyzlo sie infekcja, ale na cieze wplywu nie mialo.Dziewczyny,