katarzyna86
Fanka BB :)
Haha wtedy to byłam umordowana bo byl przekarmiony i 2 noce były z głowy, ale już wiem ile teraz ma jeśćI do tego wygladasz kwitnąco
Pozdrawiam serdecznie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha wtedy to byłam umordowana bo byl przekarmiony i 2 noce były z głowy, ale już wiem ile teraz ma jeśćI do tego wygladasz kwitnąco
Pozdrawiam serdecznie![]()
Zajebiscie....Ale sie ciesze kochana❤❤❤❤Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
gratulacje!!!❤❤❤Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Pięknie idzie. I ma tak już zostaćPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Gratulacje!!!! ❤❤❤Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Zrób bete jutro a będziesz wszystko wiedziała czy jest ciąża. 7 dpt beta powinna być pozytywna.Hej dziewczyny dziś jest 6 dzień od transferu betę mam robić dopiero w czwartek ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu od 2 dni jestem tak nerwowa że wszystko wyprowadza mnie z równowagi. Miałam transferowana we wtorek 5 dniowa blastke najwyżej klasy. Obawa przed tym że się nie udało paraliżuje mnie
Wow szaleństwo, piękna beta ❤Dziewczyny dzisiejsza beta 3264jezu jak ja na to czekalam
dzisiaj 20 dpt. Oby na usg wszystko bylo dobrze
![]()
Oby oby, dziękiZupełnie normalnie się po nim czułam [emoji6] niech endometrium pięknie rośnie [emoji123]