Gonia0605
Fanka BB :)
Tak, rozumiem doskonale...Tylko mój limit pozytywnych rzeczy się wyczerpał bo to co dotąd cieszyło już mnie nie cieszy. Tak po prostu zniknęła radość życia a na dzieci w wózkach reaguje płaczem. Rozumiecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, rozumiem doskonale...Tylko mój limit pozytywnych rzeczy się wyczerpał bo to co dotąd cieszyło już mnie nie cieszy. Tak po prostu zniknęła radość życia a na dzieci w wózkach reaguje płaczem. Rozumiecie?
Jeśli jesteś z Warszawy, mogę oddać całe pudełko accofilu... 7 ampułek...Hey dziewczyny, ja już po wizycie. Za tydzień w czwartek zaczynam stymulacje gonalem 150 4 dni, a potem wizyta w 5-6 dc (mam szybko naturalna owulacje).
Od początku stymulacji clexane i metformine.
Potem po wizycie zdecydujemy o orgalutran i ovitrelle.
Ten protokół się nazywa antagonistyczny.
Od transferu zaczynam też accofil.
Nie mam refundacji - możecie mi mniej więcej powiedziec ile kosztują te leki w Polsce? Przede wszystkim accofil.
Przyjro mi....Dobrze wszystkie wiemy że ta beta już nie drgnie nie ma opcji takiej
Accofil 280zl 7 ampulek( refundacja na niego prysluguje jedynie przy nowotworach nas nie obejmuje) ovitrelle 130 zł, na Gonadol i menopur en miałam refundację i płaciłam za całość razem z Gonal-f i innymi około 600 zł więc nie wiem ile one kosztują bez a paragon już wyrzucilamHey dziewczyny, ja już po wizycie. Za tydzień w czwartek zaczynam stymulacje gonalem 150 4 dni, a potem wizyta w 5-6 dc (mam szybko naturalna owulacje).
Od początku stymulacji clexane i metformine.
Potem po wizycie zdecydujemy o orgalutran i ovitrelle.
Ten protokół się nazywa antagonistyczny.
Od transferu zaczynam też accofil.
Nie mam refundacji - możecie mi mniej więcej powiedziec ile kosztują te leki w Polsce? Przede wszystkim accofil.
Jakie zalecenia Ci dał skoro nie obstawia Cię lekarz ani sterydami ani accofilem?Tak, bylam u niego z immunologia. Dal zalecenia i będę probowacstrasznie sympatyczny lekarz. Wszystko tlumaczy dokladnie i powoli
![]()
Kochana dam znać na weekend bo na tą chwilę jest plan żeby zostać na noc w Krakowie .jeśli tak będzie to na pewno wpadnęJeszcze nasze dzieci będą bawić się razem w piaskownicy zobaczyszto co wpadniesz na kawę w przyszłym tygodniu? Ja mam narazie zakaz opuszcania domu
![]()
Tak Ja polecam MACIERZYŃSTWO w Krakowie Przybycień jest jednym z najlepszych w Pl lekarzy. Ale tam na pierwszą wizytę długo musiałabyś czekać szybciej będzie Ci dostać się do niego do Tarnowa na wizytę i z tamtad przekieruje Cię sam do swojej kliniki w Krakowie z przeniesieniem zarodka i oocytow też nie będziesz mieć problemu@Justi92 A Ty gdzie się leczysz dobrze pamiętam że mówiłaś że w Krakowie???
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]U mnie beta 1.20 więc lipa nie udało się ;( dziś 7 dzień po transferze