Gonia0605
Fanka BB :)
Tak, rozumiem doskonale...Tylko mój limit pozytywnych rzeczy się wyczerpał bo to co dotąd cieszyło już mnie nie cieszy. Tak po prostu zniknęła radość życia a na dzieci w wózkach reaguje płaczem. Rozumiecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, rozumiem doskonale...Tylko mój limit pozytywnych rzeczy się wyczerpał bo to co dotąd cieszyło już mnie nie cieszy. Tak po prostu zniknęła radość życia a na dzieci w wózkach reaguje płaczem. Rozumiecie?
Jeśli jesteś z Warszawy, mogę oddać całe pudełko accofilu... 7 ampułek...Hey dziewczyny, ja już po wizycie. Za tydzień w czwartek zaczynam stymulacje gonalem 150 4 dni, a potem wizyta w 5-6 dc (mam szybko naturalna owulacje).
Od początku stymulacji clexane i metformine.
Potem po wizycie zdecydujemy o orgalutran i ovitrelle.
Ten protokół się nazywa antagonistyczny.
Od transferu zaczynam też accofil.
Nie mam refundacji - możecie mi mniej więcej powiedziec ile kosztują te leki w Polsce? Przede wszystkim accofil.
Przyjro mi....Dobrze wszystkie wiemy że ta beta już nie drgnie nie ma opcji takiej
Accofil 280zl 7 ampulek( refundacja na niego prysluguje jedynie przy nowotworach nas nie obejmuje) ovitrelle 130 zł, na Gonadol i menopur en miałam refundację i płaciłam za całość razem z Gonal-f i innymi około 600 zł więc nie wiem ile one kosztują bez a paragon już wyrzucilamHey dziewczyny, ja już po wizycie. Za tydzień w czwartek zaczynam stymulacje gonalem 150 4 dni, a potem wizyta w 5-6 dc (mam szybko naturalna owulacje).
Od początku stymulacji clexane i metformine.
Potem po wizycie zdecydujemy o orgalutran i ovitrelle.
Ten protokół się nazywa antagonistyczny.
Od transferu zaczynam też accofil.
Nie mam refundacji - możecie mi mniej więcej powiedziec ile kosztują te leki w Polsce? Przede wszystkim accofil.
Jakie zalecenia Ci dał skoro nie obstawia Cię lekarz ani sterydami ani accofilem?Tak, bylam u niego z immunologia. Dal zalecenia i będę probowacstrasznie sympatyczny lekarz. Wszystko tlumaczy dokladnie i powoli
![]()
Kochana dam znać na weekend bo na tą chwilę jest plan żeby zostać na noc w Krakowie .jeśli tak będzie to na pewno wpadnęJeszcze nasze dzieci będą bawić się razem w piaskownicy zobaczyszto co wpadniesz na kawę w przyszłym tygodniu? Ja mam narazie zakaz opuszcania domu
![]()
Tak Ja polecam MACIERZYŃSTWO w Krakowie Przybycień jest jednym z najlepszych w Pl lekarzy. Ale tam na pierwszą wizytę długo musiałabyś czekać szybciej będzie Ci dostać się do niego do Tarnowa na wizytę i z tamtad przekieruje Cię sam do swojej kliniki w Krakowie z przeniesieniem zarodka i oocytow też nie będziesz mieć problemu@Justi92 A Ty gdzie się leczysz dobrze pamiętam że mówiłaś że w Krakowie???
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]U mnie beta 1.20 więc lipa nie udało się ;( dziś 7 dzień po transferze