• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie 🤦
Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te 🧡
Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]
Mi sie skonczyly okol 17-18;tc,wiec roznie to bywa.
Trzeci trymestr trz nie jest rewelacyjny😊

reklama
Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]
u mnie się od połowy 5 m-ca zaczął, więc już niedługo :D

Ja pitolę znowu nie wierzę🙈🙈🙈🙈ręce mi się trzęsą 😍🙉🙉

Załączniki

• Screenshot_20210624_122722_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210624_122722_com.android.chrome.jpg
    146,7 KB · Wyświetleń: 179
Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te 🧡

Mi sie skonczyly okol 17-18;tc,wiec roznie to bywa.
Trzeci trymestr trz nie jest rewelacyjny😊
😁 ja tam nie narzekam na 3 trymestr mocno ;) - nie przytylam, nie spuchlam, nie jest mi jakoś ciężko, no leżę jak księżniczka ;) , ale to pewnie dlatego, że narzekam na co innego na cc i szyjkę 🥴

Cześć dziewczyny ja aktualnie jestem w Matce Polce - Natalka ma padaczkę. Ma zrobione wszystkie możliwe badania od tomografii głowy którą wyszła pieknie poprzez szczegółowe badania brzuszka i refluksu. Na szczęście nic nigdzie nie wyszło. Najgorsze 3 dni mojego życia. Już może NIGDY się nie dowiemy skąd padaczka. Natalka jest na lekach i będziemy należały do poradni neurologicznej. Wg profesora stan jest fizjologiczny więc powinno się cofnąć nawet do 2 lat. Przysiegalam że przyjmę z pokorą każda chorobę oby tylko była uleczalna. Teraz wiem z jakim wrogiem przyszło nam się mierzyć i musimy się mocno wziąć do pracy. Na szczęście ataki nie mają i nie będą miały wpływu na jej rozwoj. Pisze bo chciała bym się dowiedzieć czy ktorakolwoek z was miała do czynienia bądź słyszała kimś kto miał do czynienia z padaczka wczesnowiekowa. Będę bardzo wdzięczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry