Riddikulus
Fanka BB :)
dzisiaj mam teleweryfikacje to zobaczymy co powie.To bardzo mało wg mnie. Ja mam problem z progiem i biorę dawkę 1200mg + Prolutex. Badałam 2 razy progesteron i był ok 33
Dołóż sobie kilka tabletek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj mam teleweryfikacje to zobaczymy co powie.To bardzo mało wg mnie. Ja mam problem z progiem i biorę dawkę 1200mg + Prolutex. Badałam 2 razy progesteron i był ok 33
Dołóż sobie kilka tabletek
Hahaha ja to się boję że na tym fotelu mi kret wyjdzie hahahaHehepamiętam moje usg serduszkowe, o matko co za stres
ledwo dojechałam bo mi się ze stresu chce wiecznie siusiu
i weź tu jedz 2 godz. samochodem
przed wejściem do gabinetu czułam, że zbliża się biegunka
a po wejściu do lekarza, powiedziałam, że czuję się jak w sądzie przed wielkim wyrokiem, na to lekarz w śmiech i mówi "Jak nic Pani nie przeskrobała to żadnej kary nie będzie"
![]()
Daj znać kochana co powiedział bo jestem ciekawa czy Ci dołożył tabletek. A jakiej firmy bierzesz ta luteinę?dzisiaj mam teleweryfikacje to zobaczymy co powie.
Mam , dwie blastki na mnie czekają ... W planie jest żeby oby dwie przyszły na światA masz zarodki ? Ja zaczynam od nowa ale będzie dobrzedr mówił że będzie lepiej niż ostatnio
Połowa komórek odpadła że względu na słabe nasienie
Faszeruje się hoho![]()
Hahaha ja to się boję że na tym fotelu mi kret wyjdzie hahahalekarza masz spoko, a mój też lubi żartować więc się nam trafiło
Uwielbiam goHehepamiętam moje usg serduszkowe, o matko co za stres
ledwo dojechałam bo mi się ze stresu chce wiecznie siusiu
i weź tu jedz 2 godz. samochodem
przed wejściem do gabinetu czułam, że zbliża się biegunka
a po wejściu do lekarza, powiedziałam, że czuję się jak w sądzie przed wielkim wyrokiem, na to lekarz w śmiech i mówi "Jak nic Pani nie przeskrobała to żadnej kary nie będzie"
![]()