reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja ma na początku sierpnia 😔
Już się stresuje ...a jeszcze mój dr ma urlop do 16 i lipa
U Zielińskiego czy jakoś tak 😊
A za tydzień jadę na badania trabofilii 🤔
no mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.
U mnie miał plusa na dzień dobry bo jest z Białegostoku haha
A czego to biopsja? bo chyba nie zarejestrowalam tej informacji.

no mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.
U mnie miał plusa na dzień dobry bo jest z Białegostoku haha
A czego to biopsja? bo chyba nie zarejestrowalam tej informacji.
No to super ,że mnie pocieszyłas tym lekarzem 😊
Biopsja endometrium ...

jestem w trakcie trzeciej stymulacji... poki nie zaczęłam to się cieszyłam ze już kolejne podejście... A im bliżej punkcji tym bardziej sie boje ze się nie uda... ze znów stres : ile jajek, ile zaplodnili, ile dotrwa do blastki... czy będzie co dac do badania....burza emocji to całe in vitro. Także rozumiem Cię w 200%! Ale trzeba być dobrej myśli!
Jak to kiedyś babka z niemieckiego nam mówiła " nie przejmuj się porażkami. Przejmuj się szansami które tracisz jeśli nie próbujesz!" I jest w tym dużo prawdy [emoji4]
Ja cały czas sobie powtarzam że będzie dobrze, że innej opcji nie ma ale strach jest Na Ciebie jak dobrze pamiętam czeka już jeden kropek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry