• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie ja też po to wyrywam ale po wyrwaniu ósemki jakiś czas temu musiałam brać antybiotyk [emoji2368]

Zbajeruje chirurga w takim razie żeby odpuścił mi ten antybiotyk [emoji6]

@fredka84 a jak Ty się czujesz w ogole?
Są antybiotyki dla kobiet w ciąży. Lepiej wyrwać teraz niż potem w ciąży wyrywać zęby albo być na antybiotyku całą ciąże z przerwami. Ja miałam zgorzel i dostałam antybiotyk przed punkcją. Potem okazało się ze ząb obok do wyrwania i bałam się ruszyć żeby z ciąża nic się nie stało.

tez sobie powtarzam....I mówię do brzucha zeby ładne jajka rosły haha Ale z tylu głowy " A jak sie nie uda, to co dalej?"
Tak, jedna blastke mamy zamrożona ale przed pgs/pgd.
Też myślę o tym, że może się tak porywam na kolejne stymulację A może ten jeden zarodek co mamy jest zdrowy i on już zostanie z nami na dłużej... kto to wie.
Tak będzie przecież jak został jedynak to musi by ci mega silny [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Od pierwszego do drugiego miesiąca było ciężko 😁byłam wrakiem człowieka nikt nie pomagał i bolało mnie dosłownie wszystko😂
Ale szybko zleciało za pare dni 3 miesiąc i jest wspaniała 😍cały czas się do nas uśmiecha od rana do wieczora🙂nie płacze i od niedawna przesypia całe noce!
W dzień robi krótkie drzemki a tak to się bawimy cały czas 🥳 Tatuś zakochany po uszy to jego kopia wizualnie😜 Pomaga mi teraz mega dużo ,ze wszystkim sobie genialnie radzi 👍wcześniej się bał i unikał trochę🙈
Ja po mału odżywam planuje zadbać o siebie i formę,bo wisi mi już wszystko 😜
Nadal +10kg 🙂
Powiększyłam sobie miniaturkę zdjęcia i nie dziwię się, że tatuś zakochany po uszy bo malutka jest cuuuuuuudoooownaaa 😍😍😍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry