margaretka89
Fanka BB :)
Dziewczyny, co to za książka?ale zobacz. Trzeba przeczytać kilka razy i może wtedy pomoze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, co to za książka?ale zobacz. Trzeba przeczytać kilka razy i może wtedy pomoze![]()
Ja nie tylko jak TSH robiłam to śniadanie jadłam po badaniunp właśnie nie wiem. Zawsze musiałam być na czczo ale nie wiem czy dlatego że te hormony czy ze jednocześnie inne badania były?
"potęga podświadomości" MurphegoDziewczyny, co to za książka?![]()
Potęga podświadomościDziewczyny, co to za książka?![]()
No oby ...ale zobacz. Trzeba przeczytać kilka razy i może wtedy pomoze![]()
jakie amh masz ?
8 to porażka? Wskazuje na pcos co najwyżej. Przynajmniej masz duuuzo komorekO amh to porażka bo 8
8 to porażka? Wskazuje na pcos co najwyżej. Przynajmniej masz duuuzo komorek [emoji7][emoji7] oby tylko hiperki nie było
@Evela.6 na 08.07 wpisz mi wizytę serduszkową [emoji7]Ja pitolę nie wierzę w to wszystko naprawdę myślałam że już jest po ptakach... Pięć razy byłam już w ciąży ale takiej bety nigdy nie widzialam, szkoda że muszę tym szczęściem cieszyć się sama i że nie mam przy sobie osoby, która dała by mi wsparcie, ale liczy się że wkoncu powoli zaczynam wierzyć że moje marzenie się spełni [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]