reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Żadnych dodatkowych procedur mi nie proponowali, bo nasienie męża było bardzo dobre, więc koniec końców nie było nawet konsultacji z embriologiem, a miała być darmowa 🤷 a jak można poprawić jakość komórek? Suplementów brałam ostatnimi miesiącami garściami. Pewnie to kwestia tej endometriozy, że te komórki takie niepodatne. A w jakiej jesteś klinice?
To mieliście klasyczne ivf?
Dziewczyny ci napiszą co brały. Ja brałam dhea , ale tu trzeba zbadać poziom żeby nie przedobrzyć, Q10, wit.D. dużo osób bierze jeszcze L-karnitynę.

reklama
4.2.2 z 6 doby . Ostatni.
Jestem już po 5 transferach, podanych 7 zarodków.
2 poronienia.
4.2.2 to ladny, mam nadzieje ze zostanie z Toba. kurde ta nieplodnosc to jedna wielka niewiadona, takie probowanie na oslep i ze moze jakos styknie. chcialabym zeby byla proxedyra, ze robisz to i to to mosesz sie spodziewac takiego wyniku. a tu nigdy nic nie wiadomo

Jednocześnie brałaś ten ovaleap i menopur czy najpierw jedno a potem drugie? Ile dni łącznie? Moja kumpela ma mieć ovaleap i się go trochę boi bo niezbyt często jest używany
Jednocześnie przez 12 dni, wcześniej miałam sam menopur 300j i niestety klapa,ale przyjmowanie ovaleap było spoko,nic nie szczypie i super jest ten pen,bardzo wygodny.

reklama
Do góry