G
gość2502
Gość
Przestań... niby czemu?I jeszcze jedno wam też zakazano jeść truskawek? Mi Przybycień powiedzial że absolutnie nie mogę ich jeść (po tygodniu jedzenia icch codziennie z własnego ogródka)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przestań... niby czemu?I jeszcze jedno wam też zakazano jeść truskawek? Mi Przybycień powiedzial że absolutnie nie mogę ich jeść (po tygodniu jedzenia icch codziennie z własnego ogródka)![]()
Git [emoji847][emoji123][emoji108]16 dpt beta 321, prog 23. estradiol 250, chyba git [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji847][emoji847][emoji847]
Booooooi????????I jeszcze jedno wam też zakazano jeść truskawek? Mi Przybycień powiedzial że absolutnie nie mogę ich jeść (po tygodniu jedzenia icch codziennie z własnego ogródka)![]()
Ja to samoBooooooi????????
Ja codziennie jem od 1,5 tygodnia...
No może co 2 dni![]()
W ciągu tygodnia zjadłam sama z 5kgI jeszcze jedno wam też zakazano jeść truskawek? Mi Przybycień powiedzial że absolutnie nie mogę ich jeść (po tygodniu jedzenia icch codziennie z własnego ogródka)![]()
A idź tySzczerze wątpię, żeby truskawki mogły szkodzić... Ja wczoraj zjadłam loda z automatu a potem się naczytałam, że nie bardzo to w ciąży bo tam może być salmonella albo listerioza i sram ogniem...![]()
Wczoraj to przechodziłam. Mi stres nie minął. Minie chyba dopiero jak je zamrożą. Oby się udało!Boże za pół godziny mam dzwonić do laboratorium ile komórek udało się zapłodnić [emoji134][emoji120]Ciśnienie poza skalą[emoji6]
W skrócie non stop chce mi się ruchać,srac ogniem, rzygać i spać i tak w kółkoA idź ty. Ja bez lodów sram ogniem
Jak się czujesz ogólnie?