reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niestety nie udało zatrzymać się akcji porodowej. Przebiłam tokolize, pessar zdjęli bo główka już była i rozwarcie po zdjęciu 7 cm. Po godzinie 13:00 pojawiły się dziewczyny bliźniaczka 1 1940g 45 cm 8 pkt , druga 2010g i 48 cm 9 pkt. Mimo ze to 32tc oddychają samodzielnie, ale karmione są przez sondę. Na zapas jak będzie ok to wyjmą. I w końcu poród siłami natury. Bo ponoć nie było lepszej opcji i to rzadko się zdarza. A ja mogę bo główki obie w dół. Jutro opisze resztę
Gratulacje Kate ! Szybko to poszło ale to prawie ukończony 33tc wiec dziewczyny dadzą radę ;) Odezwij się jak ochłoniesz :)

Niestety nie udało zatrzymać się akcji porodowej. Przebiłam tokolize, pessar zdjęli bo główka już była i rozwarcie po zdjęciu 7 cm. Po godzinie 13:00 pojawiły się dziewczyny bliźniaczka 1 1940g 45 cm 8 pkt , druga 2010g i 48 cm 9 pkt. Mimo ze to 32tc oddychają samodzielnie, ale karmione są przez sondę. Na zapas jak będzie ok to wyjmą. I w końcu poród siłami natury. Bo ponoć nie było lepszej opcji i to rzadko się zdarza. A ja mogę bo główki obie w dół. Jutro opisze resztę
Gratulacje! Odpoczywaj. Niech Twoje córeczki rosną zdrowo 😍 ✊✊✊

@Kashyw83 przytulam do ❤️ mocno wiem jaki to stres i nerwy ale zobaczysz że w tym cudzie jeszcze uslyszysz💞 widocznie to leniuszek i potrzebuje więcej czasu żeby się rozruszać - trzymam ✊ i modlę się za Was mocno 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

@Cappuccinko1988 gratuluję i to ogromnie 😍🥰🥰🥰🥰🥰 życzę spokojnej i cudownej ciąży bezproblemowej ❤️❤️❤️❤️❤️
@kate_p7 Witamy dziewczynki na świecie! 🥳🥳🥳 Gratulacje 🥰🥰🥰 teraz tylko życzyć wam dużo zdrowia i cierpliwości ❤️❤️❤️
@Riddikulus trzymam ✊✊za betę do kosmosu ❤️❤️❤️

@Ruda08 @Brakujemiwiary @DagLer mocne ✊za same dobre wiadomości 🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️
I wszystkim tu zgromadzonym życzę z calego❤️ miłego i pełnego pozytywnych niespodzianek dnia 💞💞💞💞
Kochana dziękuję❤️ oby to tylko to. Cała noc z nerwów ledwo przespana. Leżę i zaklinam go, żeby dalej chciał się rozwijać i mnie nie opuszczał. Tyle mogę, bo co więcej. Może rzeczywiście okaże się póxniej zaimplantowany. Oby beta wzrosła, za kilka dni sprawdzę🙏

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry