PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Od którego dnia cyklu zaczęły się przyjmować leki do stymulacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie mogą Ci dać na to ?Boże nie....Albo odkleja się trofoblast albo krwiak bo na USG widać przestrzeń, tak bardzo się boję, krew leci i boli nadal, jadę do domu![]()
Czekam jeszcze na kontakt z kliniki. Dziękuję za kciuki!No kuźwa urosla! A co lekarz mowi?
Powtarzasz za dwa dni?
Jesli to blastka to jest nieco ponizej minimalnej bety w tym dniu.
Ale rosnie…. Progesteron ladny… no nic tylko powtarzac i czekac na rozwoj sytuacji! A my![]()
Boshe nic Ci nie dali? Żadnych leków?Albo odkleja się trofoblast albo krwiak bo na USG widać przestrzeń, tak bardzo się boję, krew leci i boli nadal, jadę do domu![]()
A jakie leki mają dać na zatamowanie krwawienia? To nielogiczneCzekam jeszcze na kontakt z kliniki. Dziękuję za kciuki!
Boshe nic Ci nie dali? Żadnych leków?![]()
Boże, trzymaj sięAlbo odkleja się trofoblast albo krwiak bo na USG widać przestrzeń, tak bardzo się boję, krew leci i boli nadal, jadę do domu![]()
Jestem już w domu, mam leżeć boję się bardzo, krew mi leci nadal i to dużo,ja się boję że to koniecBoże, trzymaj się.
Ale co masz teraz robić? Czekać?
Ja od 3 dnia cykluOd którego dnia cyklu zaczęły się przyjmować leki do stymulacji?
Rozumiem, też bym wariowałaJestem już w domu, mam leżeć boję się bardzo, krew mi leci nadal i to dużo,ja się boję że to koniec![]()
Exacyl to taki przeciwkrwotoczny, tylko nie wiem czy w ciąży można brać, trzymaj się, ja trzymam za was kciukiA jakie leki mają dać na zatamowanie krwawienia? To nielogiczne