Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ładnieW pon mam punkcję. A na usg jest około 19![]()
Uspokaja się ciut?Dziewczyny z całego serca Wam dziękuję ale dzisiaj jestem wrakiem.....![]()
ObyTrzymam kciuki, żeby leniuszek się rozkręcił![]()
Ja od 5dc.
Teraz zamiast tej pod język jest progesteron besins. Mój doktorek każe mi rozgryzać. W sumie smakuje jak luteina ale krócejNie masz luteiny pod język? Ja zawsze miałam po transferze ale niedobre to jak diabli. Do tej pory jak sobie przypomnę te smak to mnie mdli.
Duphaston to chyba 2x1 kiedyś brałam
Norma. Ja bez wkładek nie daje rady.Dziewczyny, ja mam przed transferem luteinę 50mg pod język 3x2 oraz dopochwowo 100mg 3x2. Problem w tym że dzisiaj wypłynął ze mnie „glut” wyglądał jak nierozpuszczone tabletkito normalne? Boje się że się nie wchłania…
Tylko problem w tym, że właśnie progesteron spadl z 19, na 16 już po zwiększeniu dawkiZwiększyłaś dwukrotnie myślę, że teraz powinno być dobrze. Nie stresuj się. Odpoczywaj. Kiedy beta ?
Jak się czujesz???Dziewczyny z całego serca Wam dziękuję ale dzisiaj jestem wrakiem.....![]()
To daj więcej. A następnym razem ( oby jednak nie ) albo po pozytywnej becieTylko problem w tym, że właśnie progesteron spadl z 19, na 16 już po zwiększeniu dawki
Testujemy 07
Dziewczyny czy któraś z Was może polecić jakiegoś lekarza z Bielska-Białej lub okolic? Chyba czeka mnie zmiana lekarza, jeżeli i tym razem transfer się nie powiedzie..
Właśnie niektóre kliniki to jak korporacje się zachowują. Ja jak mialam krwotok w sobotę wieczorem to zadzwoniłam na telefon alarmowy który otrzymałam z N. i lekarz prowadzący zaraz oddzwonił i przyjął kolejnego dnia roboczego.Jedz jutro do kliniki i mów że nie wyjdziesz dopóki ktoś cię nie zbada, do kur..... Tyle walki o dzidziusia, tyle kasy i nikt nie może cię obejrzeć?! U mnie jak wpada dziewczyna do poczekanil z plamieniem , to lekarz przyjmuje między pacjentkami bez gadania i kasy za to nie bierze, widziałam kilka razy taką sytuację. Jedz jutro koniecznie !
Wiesz co tak jak napisala Annemarie - to nie sa gigantyczne wahania. A zwiekszylas sobie juz na spora dawke. Poczekaj do weryfikacji kolejnej - kiedy to bedzie?? Za 3 dni?Tylko problem w tym, że właśnie progesteron spadl z 19, na 16 już po zwiększeniu dawki
Testujemy 07
Dziewczyny czy któraś z Was może polecić jakiegoś lekarza z Bielska-Białej lub okolic? Chyba czeka mnie zmiana lekarza, jeżeli i tym razem transfer się nie powiedzie..