Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgorsze jest wiesz to rozkładanie wszystkiego na czynniki pierwszePowinnaś uspokoić się, najważniejsze serduszko bije, ciąża się rozwija. Na nic więcej nie masz wpływu, możesz tylko odpoczywać, prowadzić żywot leniwej królowej. Najgorszy scenariusz się nie spełnił, weź oddech, odpal film i nie czytaj głupot w necie.
Znam to z autopsji, niestety tych gorszych dni już trochę miałam.Dzieki za wsparcie, dziś gorszy dzień, jutro musi być lepiej.
DobrzeA jak tam u Was? Zdobyłaś ten lek co szukalaś?
Czyli po prostu chcą wykończyć nas kobietyAle u mnie tez goraczka i dreszcze a maz nic a nic![]()
Mam się więcej ruszać żeby krwiak się opróżnił i za 4 tyg do kontroliTo co teraz ??
Mnie po Pfizerze bolała ręką w nocy dopiero,masakra byłaA No i wzięłam dzisiaj pierwsza dawke pfizera i jak narazie nic mi się nie dzieje wiec mam nadzieje ze już tak zostanienawet ręka mnie nie boli
ale po szczepieniu siedziałam 30 min w przychodni ze względu na to ze mam alergie astmę i atopowe zapalenie skory