• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Rozumiem. Po prostu wydaje mi się że są jakieś dwa rodzaje tych badań ale już się w tym temacie zgubiłam. Jak wrócę do domu to muszę poważnie o tym poczytać.
No niestety wiem o co chodzi i wiem że nic nie da 100% pewności. Ale takie przebadanie pewnie też podnosi szanse. A komuś odrzucili jakieś zarodki po takich badaniach?
co rozumiesz przez odrzucili? jeżeli jest wadliwy genetycznie to dostajesz wynik i takich się nie transferuje. Podpisujesz papier o zniszczeniu lub przekazaniu do badań albo trzymasz i płacisz.

reklama
Dziewczyny! A ja dziś przychodzę do Was z zupełnie innym pytaniem. Pracowalyscie w ciąży? Jeśli tak to do którego miesiąca ? Za chwilę zacznę 11 tc i zastanawiam się jak długo jeszcze „powinnam” pracować. Nie to ze nie chce, ale z doświadczenia wiem ze niestety jak przyjdzie co do czego to nikt mi nawet złamanego dziekuje nie powie, stad moje pytanie.
Mi odrazu po transferze dali l4 i
już do pracy nie wróciłam, nie dla tego ze nie chciałam no ale warunki pracy na to nie pozwoliły 🙃. Obecnie 10+0.
jesli nie czujesz się na siłach to jak najbardziej smyrgaj na wolne i odpoczywać teraz bo jak dzidzia będzie to już tak nie wypoczniemy 🤣😍.

norma na czczo jest do 99 :)

1:97 to jeszcze nie jest tragiczny wynik, pamiętaj, że to test przesiwowy i może też oznaczać, że jest ok, ale np. w przyszłości z łożyskiej trzeba będzie uważać. Jeśli badanie usg było ok (choć piszesz, że było wysokie tętno???) to nie panikuj jeszcze. Nifty wynik będziesz miała w ciągu tygodnia i będziesz wiedziała na czym stoisz. Zazwyczaj trisomia 13 jest widoczna na usg w postaci markerów. No ale musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekać na wynik nifty. trzymam kciuki
No widzisz norma 99 a mi dr mówił jak mialam 89 że dużo i zapisał mi glucophage 2 razy dziennie
Teraz mam na czczo 90 -95

Wróciłam w niedzielę po wizycie w szpitalu do domu, walczył i wywalczył. Póki co poprawił się i się stara a ja staram się nie denerwować zobaczymy jak długo.. Cieszę się że mogę się wkoncu wyspc we własnym łóżku 😍 i dziękuję że pytasz😘😘😘😘😘
Kochana to Zycze Ci zeby sie udalo! I nie pozwol mu na powrot do poprzedniej zlej formy. Ma sie starac! Trzymam kciuki za Ciebie i zarodeczek😘❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry