Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli coś innego znalazłam. Ok.Za wszystkie badania zapłaciłam 290 zł w tym 85 czy 80 zł chlamydia, myślę że płaciłam pomiędzy 25 a 35 zł za to konkretne badanie o które pytasz. Na HIV masz różne badania, może patrzysz na jakieś pcr, to jest zawsze drogo.
Z chlamydią jestem w czarnej d.... podobno robią teraz nawet raz w miesiącuCzyli coś innego znalazłam. Ok.
Ja to je
My mieliśmy szybki zarodek a gdzieś czytałam że z takich to synowie rosną, w dobie 6.1.1 więc obyMi jakoś tak naturalnie przyszło, że mowie do brzucha "synu rosnij". W poprzedniej ciąży wiedziałam że będą dziewczynki mimo ze nadzieję na syna miałam. Poza tym skoro przy dziewczynach beta tak szybko rosła to może skoro teraz tak powoli to może jednak syn? A tak na prawdę co ma być to będzie.
@Artemida90wszystkiego najlepszegoDziękuje za życzenia
A tak w sumie to można mnie dopisać do listy szczęśliwych rozwiązań - Wiktor urodzony 25.09.2020. Może kiedyś znowu tu się pojawię jak będę wracać po rodzeństwo
No to prawda leci szybko, uwierz mi że wolałabym mieć jak WyRozumiem...to póki co gorące całusy....czas tak szybko leci że za chwilę 19mi to z kolei wszystkiego się odechciało... każdy inaczej reaguje eeeh
Haha mąż się śmieje tak samo, ale chyba nieeBędzie Filipa![]()
Więc doskonale się rozumiemyJa mam dokladnie tak jak Ty. Nie nadaje sie na siedzenie w chacie i nic nie robienie. Ja od 13 lat czynnie pracuje w zawodzie i kocham swoja prace, a teraz mam przymusowe l4 znowu. Mimo to dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam po 20 do mojej firmy zobaczyc co i jak sie kreci beze mnie. Co ma byc to bedzie jutro, ale do pracy musze wrocic jak najszybciej bo inaczej to mi na psychike pojdzie![]()
Czyli coś innego znalazłam. Ok.Za wszystkie badania zapłaciłam 290 zł w tym 85 czy 80 zł chlamydia, myślę że płaciłam pomiędzy 25 a 35 zł za to konkretne badanie o które pytasz. Na HIV masz różne badania, może patrzysz na jakieś pcr, to jest zawsze drogo.