Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialas z 3ciej doby zarodki podane ? Bo blastocyst nie oznacza się powyżej 6.. więc 7 czy 8 to raczej oznaczenie ilości blastomerow w 3ciej dobieTo morfologia. Powiem Ci ze zbyt się w to nie zagłębiam ale to podobno bardzo dobra morfologia.
Blastocysty w 5 dobie.Mialas z 3ciej doby zarodki podane ? Bo blastocyst nie oznacza się powyżej 6.. więc 7 czy 8 to raczej oznaczenie ilości blastomerow w 3ciej dobie
Trzymam mocnoDziewczyny
Jestem już pooooo.... Kropek melduje się w domku, oby tam był był przez najblizsze 9 miesięcy![]()
Tak. Mialam takiego ginekologa w medicover do ktorego chodzilam 4 lata. Slaby strasznieMedicover to medicover
Mogłam prowadzić w tym ciąże nie płacąc za wizyty (mam najwyższy pakiet) ale pierdziele . Słyszałam ze lekarze nie specjalnie , sprzęt słaby i nie za dobre opinie . Dlatego tez prowadzi mnie prywatnie lekarka do której chodzę od 3 lat. Wszystkie Badania robie z medicover , u nas i tak wysyłają je do diagnostyki wiec to jak najbardziej na plus . Dobrze robisz ze idziesz to jeszcze skonsultować . Oby to rzeczywiście było serduszko. Powiedz mi który to twój dpt ? Powodzenia
![]()
Dziwnie serio bo 6 z przodu to już najwyższej jakości serio... Można wiedzieć gdzie się leczysz?Blastocysty w 5 dobie.
Invicta nie oznacza powyżej 6 blastocyst. 6 to już zarodek który wyszedł z otoczki więc nie ma dalszego stadiumBlastocysty w 5 dobie.
6 to 'najszybsza' blastocysta, najdalsze stadium. Może uda mi się oznaczenia wrzucićDziwnie serio bo 6 z przodu to już najwyższej jakości serio... Można wiedzieć gdzie się leczysz?
Tak ja mam te zdjęcia kiedyś kate mi wrzuciła6 to 'najszybsza' blastocysta, najdalsze stadium. Może uda mi się oznaczenia wrzucić
Czasem wolniejszy zarodek ma nadal 8 czy 7 blastomerow w 4 dobie lub nawet w 5tej jak bardzo wolny ale to nie jest blastocysta tylko stadium przed morulaTak ja mam te zdjęcia kiedyś kate mi wrzuciławiem, że jest najszybsza