Gonzi
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJa to na poczatku marzyłam o dwojce. Na razie walcze o pierwsze. ale jak w koncu sie uda i zostaną mi jakies zarodki to tez na pewno bede po nie wracaczobaczymy kiedy sie uda..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiJa to na poczatku marzyłam o dwojce. Na razie walcze o pierwsze. ale jak w koncu sie uda i zostaną mi jakies zarodki to tez na pewno bede po nie wracaczobaczymy kiedy sie uda..
Z tego co wiem to teraz w każdej ciąży prawie dają. Moja siostra też miała , była to ciaza naturalna i któraś z kolei... Profilaktycznie...Mogłaby któraś z Was się wypowiedzieć na ten temat? Czy po prostu nie wiecie? Bo czekam od wczoraj i zero odzewua się martwię...
Bardzo bardzo mi przykro, przytulamU mnie niestety beta 0,
Dziekuje Wam za wsparcie, sciskam i zyczę wytrwalosci i sily w walce.
My odpoczywamy i nie wiemy co dalej.
![]()
Nam w celu zwiększenia skuteczności w sensie jakby plemniki były słabe zaproponowane wcześniejsze mrożenie nasienia i tak też zrobiliśmyHey dziewczyny, oddawal którejś partner dwa razy nasienie podczas punkcji? Przed sama punkcja i zaraz po, żeby było więcej?
Mi to właśnie klinika zaproponowała, ale nie słyszałam o tym nigdy. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Dziwne. Nam w klinice mówili że musi być 2 dni abstynencji przed oddawaniem nasienia. Podobno raz za razem to niedobrze.Hey dziewczyny, oddawal którejś partner dwa razy nasienie podczas punkcji? Przed sama punkcja i zaraz po, żeby było więcej?
Mi to właśnie klinika zaproponowała, ale nie słyszałam o tym nigdy. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Jejku Gosia jaka ty jesteś zdolna i mądraRobię szkolenia, ale też prezentacje dla klientów i prezentacje na konferencjach dotyczące systemu informatycznego, który sprzedaje moja firma.
Accord bierzemy przy braniu leków hormonalnych czyli progesteron, estradiol, ponieważ zwiększają one ryzyko zakrzepicy a Accard rozrzedza krew, zmniejsza ryzyko zakrzepów, ja przy takich dawkach hormonów jak bierzemy po transferach nie odstawialabym accardu, mocne masz te plamienia?Mogłaby któraś z Was się wypowiedzieć na ten temat? Czy po prostu nie wiecie? Bo czekam od wczoraj i zero odzewua się martwię...