Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękujedokładnie tak, ja akurat miałam wyniki po tygodniu od usg; ale podejście w stylu pobrać krew wcześniej jest zdecydowanie lepsze; no i można ją pobrać wcześniej, bo masz od razu pakiet i się nie zastanawiasz. Powodzenia!![]()
Dziewczyny mocne kciuki za Wasze transfery. Niech dzień będzie piękny i owocny dla Was[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
No właśnieTak miałam w tym samym dniu pobierana krew co usg. I tak, z samego usg już lekarz może Ci coś powiedzieć. Ja się tak stresowałam ze lekarz sam mnie zaczął uspokajać i opowiadać ze wszystko jest w normie. Jednak końcowe wyniki są najbardziej wiążące te z przeliczonymi wartościami z krwi
A ile czasu przed transferem będziesz brała encorton ?Kurczę ja miałam 18% i tylko raz miałam badane prawie rok po pierwszym poronieniu jak długo nie mogliśmy zajść i Doktor P kazał od transferu accofil i encorton myślisz że to wystarczy? Myślisz że powinnam je zbadać znowu?
Pytanie do osob w trakcie procedury, kiedy i jak często się mierzy endometrium ?
Ja też sama wydzwaniałam,bo nikt nie dzwoniłMieli dziś do mnie dzwonić z laboratorium ile udało się zapłodnić komórek [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Jest już południe i nic .... Boje się sama dzwonić ....
No własnie mam zapisany po transferzeA ile czasu przed transferem będziesz brała encorton ?
wcześniej miałam „profilaktycznie” steryd do transferów, ale nic nie zdążył zbić bo było za mało czasu![]()