nieagatka
Fanka BB :)
No co Ty. Lampka wina czy piwem? Nie ma szans zeby to mialo wplyw.Aaa ja się właśnie zatanawiałam czy mogę sobie drinknąć [emoji848][emoji848]
Tylko, że mam we wtorek transfer i nie wiem czy nie zaszkodzę [emoji3061]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No co Ty. Lampka wina czy piwem? Nie ma szans zeby to mialo wplyw.Aaa ja się właśnie zatanawiałam czy mogę sobie drinknąć [emoji848][emoji848]
Tylko, że mam we wtorek transfer i nie wiem czy nie zaszkodzę [emoji3061]
To niech kropeczek się teraz wgryza w mamusieTak kochana, ja już od 13 z kropkiem na pokładzie [emoji7]
Zafundowałam jej/jemu spacer po Gdańsku [emoji847]
Mialam to samo po pierwszej ciazy. Rok bez alku i pol piwa i prawie zgon [emoji16][emoji16]Ja nie piłam 2,5 roku i teraz trochę mnie ciągnie. Najlepsze jak po takim czasie się napijesz. Ja po połowie picia piwa byłam pijana jak nastolatka [emoji2960]
A teraz to dużo osób czeka na transfery?@Aduś16 Tak, w Gdańsku i tym razem transfer robiła dr Hasik. Nie miałam z nią wcześniej styczność ale wydała się bardzo miła.
Ogólnie nie mówią płci ale w dokumentacji ta płec jest opisana do każdego badanego zarodka. Więc kto ciekawski może sobie to sprawdzić i rozpracować [emoji6]
Przy pierwszym transferze nasza prowadząca nas zapytała co chcemy, czy chłopca czy dziewczynkę ale my nie chcieliśmy wybierać płci tylko zarodek, który był morfologicznie najlepszy. I ona nam wtedy od razy powiedziała jaka to płec.
Nam z przebadanych zostały 2 dziewczynki i 1 chłopiec więc większe szanse na dziewuchę [emoji6]
Procenty moze sobie wsadzic.Powiedziałam jej, że każdy zarodek w każdej innej dobie ma lepsze warunki do rozwoju w naturalnych warunkach niż labolatoryjnych, to żeby mnie odwieźć od decyzji dzisiejszej transfery zaczęła procentowo prezentować szanse na ciąże z moruli i blastocysty. Zresztą chyba jej na ambicje wjechałam [emoji58]
U mnie 6 nieudanych inseminacjiWitam jestem nowa w tym temacieChciałam się Was podpytac co u Was nastąpiło ze zdecydowaliscie się na in vitro?
U mnie mąż ma słabe wyniki nasienia, lekarz kazał nam już abyśmy podjęli decyzję czy podchodzimy do in vitro po 2 wizytach.
Tylko dlaczego accofil na kiry Aa nie daje rady raz biochemiczna a raz beta nie drgnęłaNawet bardzo dobry
Zaawansowana endometrioza, obnizone parametry nasienia. Poronienie. W sumie praie 3 lata staran. A od decyzji o in vitro do pozytywnej bety minelo 4 miesiace.Witam jestem nowa w tym temacie [emoji846] Chciałam się Was podpytac co u Was nastąpiło ze zdecydowaliscie się na in vitro?
U mnie mąż ma słabe wyniki nasienia, lekarz kazał nam już abyśmy podjęli decyzję czy podchodzimy do in vitro po 2 wizytach.
Powyżej 40% jest już dobrzeCze dziewczyny czy wynik allo mllr 56.2 procent hamowania jest dobry