reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hope bardzo mi przykro że tym razem nie wyszło, ale tak jak dziewczyny pisały masz swój najcenniejszy skarb - swojego synka, a teraz pora na naturalny cud i tego życzę Ci z całego♥!!!

Asia to super że zaraz zaczynasz:happy:. To będzie ten raz:tak:.

Lulin dziś dla ciebie ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udane crio. powodzenia :tak:.

Ikasia
za dużo ślicznych jajeczek &&&&&&&&&&
Lawendowy
dla ciebie niezmiennie zdrówka, i wygoń te paskudne zarazki, aaaaa siooooo!!!!!

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt....bo mam wziąć antybiotyk 2 tabletki...czy ja mam go wziąć przed punkcja czy po??? bo zapomnialam co lekarz mowil:(:(:(:(

dziewczyny ja miałam antybiotyk przed punkcja, pozatym lekarz powinien dać rozpiskę leków i jak należy przygotować się do punkcji na piśmie

ps. przed to nie znaczy w dniu punkcji - dzień przed punkcją conajmniej

Dzień dobry dziewczynki :-)

U mnie za oknem piękne słoneczko :-) właśnie grzeje mnie przez szybę :-)

Lawendowy sen życzę duuużo zdrówka!
Gotadora a jak Ty się czujesz? Maluchy już dają Ci o sobie znać? :-)

Masia trzymam kciuki, żeby dzisiejsza wizyta przyniosła dobre wiadomości. (Żeby cysty nie było!!!)
Ikasia owocnego jajkobrania :) A późńiej udanego seksiku na szkiełku ;-)
Lulin udanego crio! &&&&

Życzę wszystkim udanego, słonecznego dnia!

Cześć Darii :-)

dziękuje,że pytasz. Ogólnie czuje się dobrze, maluszki czasem dają popalić, że czuje się byle jak, ale raczej rzadko się to zdarza, więc bardzo się cieszę, że dobrze to znoszę ... a teraz wyczekuje męża, strasznie długo go nie ma i się martwie, nawet mi nie pisze gdzie jest, może po prostu zasnął zmęczony, a ja pewnie niedługo zwariuje

reklama
Lulin trzymam kciuki za udane crio :-)

Ikasia
udanej punkcji, aby jajca były piękne i dojrzałe.

Masia
udanej wizyty, mam nadzieję, że dzisiaj usłyszysz same pozytywne wieści a po cystach nie będzie już śladu.

Lawendowy Sen
jak się czujesz po kuracji imbirowej??

Do góry