JestemMama!
Fanka BB :)
Tak miałam po punkcji też zalecony.... Jeszcze zaraz sprawdze aby się na 100% upewnić ale nie pamiętam transferu bez estrofemu...Czyli brałaś estrofem do transferu zaraz po punkcji?? Bo ja miałam przy crio
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak miałam po punkcji też zalecony.... Jeszcze zaraz sprawdze aby się na 100% upewnić ale nie pamiętam transferu bez estrofemu...Czyli brałaś estrofem do transferu zaraz po punkcji?? Bo ja miałam przy crio
Ja dostałam przed transferem mrozaczka i lekarz zapowiedział że będę go przyjmowała do końca pierwszego trymestru. Oczywiście o ile transfer się udaCzyli brałaś estrofem do transferu zaraz po punkcji?? Bo ja miałam przy crio
wróć i jeszcze raz rozpędź się w tą ścianę bo chyba za lekko byłonie to lepiej nie wiedzieć że jest możliwość na źle wyniki dziecka wy jesteście nie poważni, każda prawda lepsza niż klamstwo
Pan Bóg napewno wie na co się piszemy więc skoro wysłuchuje naszym modlitw to kto jak kto ale on wie co robiJa rozumiem że tu kobiety modlą się by móc mieć dzieci, ale to nie jest powód żeby nie wiedziały na co się piszą
Tak tak, do criotransferu to jasne że trzeba. Interesuje mnie tylko świeży transfer zaraz po punkcjiJa dostałam przed transferem mrozaczka i lekarz zapowiedział że będę go przyjmowała do końca pierwszego trymestru. Oczywiście o ile transfer się uda![]()
Aha on wszystko dokladnie tłumaczyJa mam dr. Krzysztofa Derwicha
Ja jestem bardzo zadowolonaAha on wszystko dokladnie tłumaczy![]()
Choć przyznam osobiście że ja się go kiedyś bałamJa jestem bardzo zadowolonapolecam
Ja płacę 250 zł. Wszystko tłumaczy i mówi prosto z mostu. I to cenie. Mam nadzieję że nam się udaChoć przyznam osobiście że ja się go kiedyś bałamale przekonałam się do niego jak mnie operował 2019. A powiedz mi tylko ile on bierze za wizytę?
Ti Ti Ti tępa dzido TiJa rozumiem że tu kobiety modlą się by móc mieć dzieci, ale to nie jest powód żeby nie wiedziały na co się piszą